Zapevajte na velikim RIO karaokama 30. marta u "Ušće Shopping Center-u"!

Karaoke će se održati od 15 do 17 časova, a žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji, kao i specijalnih gostiju, odlučiće o najboljim učesnicima. Pobednici će biti nagrađeni lepim poklonima, kao i ulaznicama za premijeru filma. Zainteresovani treba da do 28. marta pošalju prijavu na adresu rio@mcf.rs. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast, a oni koji budu dospeli na listu učesnika biće obavešteni mejlom. Broj učesnika je ograničen, a sve učesnike očekuje puno zabave i uzbuđenja

.

Za manje od mesec dana, direktno iz šuma Amazonije u domaće bioskope vraćaju se urnebesni plavi ara papagaji, spremni da nam dopuste da zavirimo u još jednu njihovu avanturu! Glavni junak Plavko, njegova lepša polovina Biserka i njihovo troje dece obećavaju nova uzbuđenja, povratak starih dragih likova, ali i novih koji će dobro nasmejati publiku širom zemlje.

Srećna plava porodica seli se iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni, naročito smotani Plavko. Iako iz sve snage nastoji da se uklopi u novu sredinu, Plavko se ne snalazi najbolje. Počinje da strepi da će da izgubi voljenu i decu usled velikih izazova divljine. Pomalo komplikovanu situaciju dodatno otežavaju Biserkin otac i poznati zloća iz prvog dela, Najdžel, koji polako sprema osvetu.

Najmlađa publika širom zemlje biće u prilici da nesmetano uživa u animiranom filmu „Rio 2“ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu. Glavne uloge u sinhronizaciji ponavljaju glumci iz spektakularnog prvog dela - Dragan Mićanović daje glas Plavku, Ana Sofrenović dočarala je Biserku, dok Bojan Žirović igra zloću Najdžela.

Pogledajte još