Kako izgleda devojka sa kojom Kanje vara najpoznatiju starletu na svetu?

On i pevačica Pia rade zajedno na njenom novom albumu ali magazin "Radaronline.com" prenosi da tu postoji i nešto više.

Pia, rođena kao Pia Ajdba Mia Peres, ima samo sedamnaest godina i Kanje tvrdi da je njihova veza striktno kreativne i poslovne prirode. Ali, kako postaju bliskiji, i kako je on jako posvećen ovoj tinejdžerki, njihova "veza" počinje da izaziva brojne glasine, a Kim postaje užasno ljubomorna.

Kim uopšte ne može da podnese što on provodi toliko vremena sa Piom, koja je toliko mlađa od nje i dosta je ljubomorna, tvrdi "Radaronline".

Takođe, Pia se druži sa njenim mlađim sestrama, Kendal i Kajli, a Kim je već par puta izjavila koliko je ljubomorna na svoje sestre jer su "mlade i u trendu" i da misli kako ona sa godinama gubi na toj aktuelnosti. Da li između Kanjea i Pije ima nešto više ili ne, vreme će pokazati.

Jedan izvor koji je sarađivao sa Piom, tvrdi da je načuo razgovor između ove mlade pevačice i Kanjea.

- Kanje ju je pozvao i razgovor je bio romantičan i nekako na granici sa flertom. Najverovatnije su samo dobri prijatelji, ali je svakako zvučalo drugačije od poslovnog razgovora. Kanje misli da je ona mlada, sveža i u trendu i da potpuno odgovara Kanjeovoj ciljnoj grupi - rekao je nepoznati izvor.

Pogledajte još