Veličina ipak jeste bitna: Evo načina da uvećate svoju muškost

Uvećanje penisa operacijama i implantima
Penis može da se poveća prirodnim putem, baš kao i grudi, nos, trepavice, i manje više sve osim inteligencije. Sve što vam treba je nedelju dana, jaka želja i mnogo novca.

Među načinima uvećanja su i operacija koja izvlači koren penisa, čineći ga dužim, ali i mekšim u punoj erekciji, kao i ubrizgavanje sopstvenog sala u penis, što mu vidljivo dodaje na obimu, ali, ima ograničen rok trajanja, jer telo apsorbuje masti vremenom.

Uvećanje penisa ekstenzijama i nastavcima
Penis takođe može biti uvećan ekstenzijama - prosto se stave na organ i on postaje veći. Vrednost ovog proizvoda je diksutabilna, pošto može doprineti zadovoljstvu partnera u krevetu, ali ne može zameniti duži penis. Mana nastavaka je to što se zadovoljstvo mušakrca smanjuje na minimum, a postoji i mogućnost da se nastavak slomi, spadne i sl.

Uvećanje penisa tegovima, istezanjem i drugim ludim idejama
Proizvodi za uvećanje penisa koji se najviše reklamiraju su razne pumpe i naprave za istezanje. Logika je jednostavna - istežete tkivo pomoću vakuma ili mehanizma, i ono će ostati takvo. Penis će biti duži, ali, ako preterate sa istezanjem, moguće je da se vrati u pređašnje stanje, a isto važi i ako ga ne rastegnete dovoljno. Prozivođači vam ne daju nikakvu garanciju, već samo nadu da postoji zlatna sredina.

A ukoliko ste zaista skloni ludim idejama, možete staviti penis u koprive, pustiti da vas ujede pčela, ili zmija, možete otiči na masažu za uvećanje penisa, ubrizgavai hormon rasta ili testosteron u njega... sve to bi moglo da pomogne, ali ne savetujemo da pokušate. Umesto toga, možda je bolje posvetiti se tome da postanete bolji ljubavnik i da "operišete" sa alatom koji vam je dat.

Foto: yayimages.com
T.D.

Pogledajte još