Kineski horoskop za 26. mart

yayimage.com

Tigar
Zbog vaše urođene praktičnosti i rezervisanosti, lako vam je da budete uspešan sagovornik i dobar prijatelj. Poželjno bi bilo da danas budete pažljiv slušalac, a pitanja koja budete postavljali neka budu smislena i konkretna. Danas su velike šanse da sretnete nekoga ko bi vas mogao emotivno zaintrigirati.

Pacov
Osluškujte vaš organizam, ali poslušajte i savet stručnjaka. Spremni ste da se suočite sa izazovima od kojih bi mnogi pobegli glavom bez obzira. Velike su šanse da se nađete u sred nekog konflikta ili rasprave. Učinite nešto lepo za sebe. Dan je pogodan za kupovinu.

Bivo
Nađite malo vremena za razmišljanja o budućnosti, ali i dosadašnjem progresu. Došlo je vreme za promenu obećanja koja ste sami sebi dali. Poradite na jačanju karaktera, a takođe i na strpljenju, entuzijazmu i optimističnom pogledu na budućnost.

Zec
Vaše organizacione veštine su veoma izražene i sa lakoćom možete da u isto vreme budete dobar domaćin, vodite poslovni sastanak, planitate predstojeći odmor. Vreme provedeno u ovim aktivnostima, ostaviće vam dovoljno prostora za stvari u kojima uživate.

Zmaj
Dan će vam proteći u pomešanim osećanjima. Imate utisak da se čitav svet urotio protiv vas. Pokušajte da ne komplikujete odnose sa ljudima do kojih vam je stalo. Takođe, ne upuštajte se u konflikte na radnom mestu. Nađite ventil u šetnji u prirodi.

Zmija
Ako budete učestvovali u nekoj raspravi, naoružajte se pravim argumentima. Negativne energije ćete se najlakše rešiti ako se danas budete fizički aktivirali. Obazrivost u ophođenju prema jednoj izuzetno osetljivoj osobi je više nego poželjna.

Konj
Ovaj dan je idealan da obratite pažnju na vašu finansijsku situaciju. Mudro trošite novac kojim raspolažete. Ukoliko još uvek niste vešti u organizaciji i raspodeli istog, potražite savet prijatelja koji je finansijski nezavisan. Veoma brzo ćete pohvatati sve cake.

Koza
Vaša tendencija da ignorišete neprijatnu istinu vam otežava pomak iz jedne situacije koja vam oduzima previše energije. Dan je pogodan za ljubav, samo ako je realna, a ne imaginarna. ukoliko ste u vezi, isplanirajte vreme sa voljenom osobom.

Majmun
Ne preuzimajte tuđe greške na sebe, jer ne samo da vam neće biti uzvraćeno, nego možete i da odgovarate za nešto što niste skrivili. Takođe, danas nemojte da pozajmljujete novac, niti da dajete obećanja. Dan je pogodan za odmor i relaksaciju.

Petao
Neobavezni flert bi danas mogao da se pretvori u nešto više. Budite otvoreni za ljubav. Sa lakoćom izražavate svoja osećanja. Danas ćete se uveriti ko su vam zaista pravi prijatelji. Takođe, potrebno je da budete skeptični prema nekim informacijama vezanim za vaš posao.

Pas
Vaš glavni zadatak je da poslušate svoje srce. Odmah iza toga, treba da budete manje zahtevni i strogi prema sebi. Zaboravite na ego i težnju za savršenstvom. Ne dozvolite da vam misli lutaju u negativnim pravcima, čak i u momentima kada ne vidite očekivane rezultate.

Svinja
Vaša staloženost biće vam od velike koristi u jednoj stresnoj situaciji u kojoj se danas budete zatekli. Napravite detaljnu listu u oblasti života za koju smatrate da je treba bolje organizovati. Podelite radost i sreću sa najmilijima. Mnogi žele da se nađu u vašem društvu.

horoskopius

Pogledajte još