Aplikacije koje će u potpunosti promeniti izgled vašeg android telefona

UCCW

Nije potrebno rutovanje ili pak instaliranje prilagođenog roma. Nije vam potreban ni poseban launcher. Sa ovom aplikacijom možete oblikovati vaš telefon baš onako kako ste zamislili. Na ekran možete postaviti prilagođeni časovnik, informacije o bateriji i vremenu, slike, sve prema vašim željama. Postoje na stotine već napravljenih vidžeta koje možete skinuti sa google play-a, ili pak možete napraviti vaš jedinstveni vidžet. Mogućnosti koje vam UCCW nudi su: osnovne informacije kao što su vreme i datum, tekst, analogni sat, nivo i status baterije, lokacija, osnovne informacije o vremenu, oblici, slike, propušteni pozivi, propuštene poruke, propuštena elektronska pošta, hotspots koji predstavljaju delove vidžeta koji pritiskom pokreću željene aplikacije, itd. Aplikacija je besplatna.

Pročitaj i : Najbolji gedžeti za muškarce u 2014.godine

Minimalistic Text

Minimalistic text je vidžet aplikacija koja prikazuje informacije minimalistički. Može se podesiti da prikazuje vreme, datum, informacije o bateriji i vremenu. Baterija može biti prikazana u vidu bar koda, a i možete korisiti raličit font teksta koji jednostavno možete kopirati u folder fonts na internoj SD kartici. Font je file koji ima završetak otf ili ttf. Interesantno je da, pored ostalih svetskih jezika, ova aplikacija podržava i naš jezik. Aplikacija je besplatna.

Zooper Widget (Pro)

Zooper Widget je ekstremno prilagodiva aplikacija sa neograničenim mogućnostima. Neke od mogućnosti koje ova aplikacija pruža su:

*Uzorci šablona su već uključeni u aplikaciju, nema potrebe da bilo šta skidate

*Uobičajeni fontovi teksta, dodatni se mogu kopirati u folder fonts na internoj SD kartici

*Kreirajte vaš šablon vrlo lako, bez funkcionalnih ograničenja sa desetinama promenljivih i kontrola

*„Ono što vidiš je ono što dobiješ“ editor nalik fotošopu

*Datum i vreme potpuno prilagodivi (dan u nedelji, broj nedelje u godini...)

*Napravite vaš šablon menjajući sve: od boje, teksta, slika do oblika i pozicija elemenata na ekranu

*Informacije o bateriji: preostalo vreme, status, trenutni nivo, temperatura

*Svetsko vreme

*Vreme na trenutnoj lokaciji ili više njih, sa pet dana prognoze

*Propušteni pozivi, nepročitane poruke, nepročitana elektronska pošta.

Pro verzija se plaća i ona vam omogućuje da load-ujete i sačuvate vaše šablone na SD kartici, a i omogućuje vam „widget on tap“ funkciju kojom možete pokrenuti vašu omiljenu aplikaciju dodirom određenog dela vidžeta.

Darko Krljar

Pogledajte još