Način na koji spremate jaja otkriva kakvi ste u seksu

Čak i vaše kulinarske navike otkrivaju deliće vaše ličnosti. Britanski naučnici tvrde da jaje ne tanjiru otkriva poreklo, status, ali i seksualne navike pojedinca, prenosi portal ljepota.ba.

Istraživanje je sprovedeno na 1.200 osoba i došlo se do sledećih rezultata:

Pržena jaja
Oni koji za doručak preferiraju pržena jaja obično su osobe sa velikim seksualnim apetitom.

Kuvana jaja
Kuvano jaje najčešće je izbor osoba koje loše organizuju vreme i obaveze. Često je reč o impulsivnim ljudima koji su egocentrični i ne mare previše za tuđe potrebe, zbog čega su često razvedeni. Oni koji preferiraju tvrdo kuvana jaja najčešće su nemaštoviti, baš kao i jaje na tanjiru.

Omlet
Osobe koje vole omlet sa različitim dodacima najčešće karakterišu samodisciplina i suzdržanost. Oni se drže principa "zlatna sredina", a najčešće su veoma pedantni.

Poširana jaja
Moderne osobe koje vode računa o svom zdravlju i prate gastronomske trendove najčešće se odlučuju za poširana jaja. Osobe koje preferiraju ovako pripremljena jaja najčešće su srećnije i zdravije od ostalih. Poširana jaja najčešći su izbor žena iz više srednje klase ili uglednijih porodica.

Jaje na oko
Jaje na oko najčešći je odabir osoba sa dobrim seksualnim apetitom. Reč je o skromnim osobama koje potiču iz radničkih porodica, a kada se zasite jaja na oko, naručiće kajganu.

Foto: yayimages.com

Pogledajte još