ŠOKANTNO: Stoja htela da izvrši samoubistvo

Da je zbog ljubavi spremna da napravi svakakve ludosti, potvrdila je pevačica Stoja Novaković, koja se automobilom namerno zakucala u zid kako bi primorala supruga Igora da se pomire! Na pitanje voditeljke emisije „Snaga oktana“ koja je najveća ludost koju je napravila, Stoja je kroz smeh otkrila šta je uradila posle jedne svađe sa suprugom.

- Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se - izjavila je pevačica na televiziji „Hepi“.

Stoja je pričala i o potomcima, pa je na pitanje da li planira još dece, odgovorila:

- Ja sam u godinama kada ne bih želela da rađam decu, ali naravno, ukoliko Igor to poželi, ja ću dati sve od sebe da mu tu želju ispunim!

Podsetimo, Stoja je nekoliko godina u braku sa Igorom Jovanovićem, a javnost je upućena u njihove razmirice i svađe. Jedna od poslednjih, zbog koje su bili na meti medija, desila se pre godinu i po kada je Stoja zabranila Igoru da prisustvuje snimanju njenog spota, jer su se prethodno posvađali zbog manekena koji je dobio ulogu u ekranizaciji njene pesme.

Alo

Pogledajte još