Dirljiva ljubavna priča "Krive su zvezde" na velikom platnu od 12. juna!

Svet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hejzel (Šejlin Vudli) koja boluje od raka i zbog roditelja kreće na terapiju u Grupu za podršku mladima obolelim od raka. Nimalo oduševljena tom idejom, devojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mestu na kojem svi pričaju o svojoj usamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamnestogodišnjeg bivšeg košarkaša Ogastasa (Ensel Elgort).

Uprkos medicinskom čudu koje je smanjilo tumor i kupilo joj još nekoliko godina života, Hejzel je oduvek bila u terminalnoj fazi bolesti – njeno poslednje poglavlje bilo je ispisano odmah uz postavljenu dijagnozu. Ali onda se u Grupi za podršku pojavio Ogastus i njena priča je ponovo napisana.

Hejzel i Gas dele sličan smisao za humor, prezir prema konvencionalnom i zajedno se neustrašivo suočavaju sa nezamršenom, nimalo ironičnom emocijom. Njihova iskrena, prava ljubav prosvetljuje.

Vodeće uloge u filmu „Krive su zvezde“ tumače mlade zvezde u usponu Šejlin Vudli (Shailene Woodley) i Ensel Elgort (Ansel Elgort). U filmu roditelje mlade Hejzel glume Laura Dern (Laura Dern) i Sam Tramel (Sam Trammell), a epizodnu ulogu ima i Vilijam Defo (Willem Dafoe).

Književno ostvarenje „Krive su zvezde” poznatog američkog pisca Džona Grina, na srpskom jeziku možete da pročitate u izdanju izdavačke kuće Urban Reads.

Pogledajte još