Jorn Van Dajnhoven na Serbia Wonderlandu

0

Serbia Wonderland festival je odlučio da ovoga leta u Beogradu okupi top izvođače i najaktuelnije svetske Dj-eve, pa će tako 21.06.2014. publika iz celog regiona imati priliku da uživo čuje Jorna Van Dajnhovena, jednog od najaktuelnijih i najpopularnijih trens izvođača na svetu i autora trake "New Horizonts" koja je zvanična himna čuvenog ASOT-a 650. Time se Jorn pridružuje Šon Tajsu, Stefani i Futuristik Polar Bersima koji su već najavljeni za veliki festival na otvorenom.

Jorn je zaštitno lice i ima ekskluzivni ugovor sa Armada music-om i njihovom produkcijom ASOT. Od januara 2014. pa do danas, Jorn je nastupao na svim vodećim festivalima širom sveta pa ga je tako u Argentini slušalo preko 10000 fanova na „Armada beach“ festivalu,a na ASOT -u u Utrehtu čak preko 20000 vernih fanova. Nastupao je u svim većim klubovima širom planete. Na leto je pored Serbia Wonderland open air festivala rezervisan i za veliki „Luminosity beach“ festival u Holandiji. Često radi remikse za Armina Van Bjurena i Daš Berlina a njegovi hitovi „Six Six zero“ i Headliner“ su omiljeni među trens fanovima i redovni na klupskim repertoarima. DJ Mag je njegov set opisao ovim rečima “ JvD voli euforiju i ekstazu na podijumu. Publika stvarno oseća tu energiju. On ne pušta muziku za sebe već za sve njih i to ga stvarno čini jedinstvenim izvođačem„.

U Jungle Tribe-u nisu hteli da otkrivaju preostala imena, napominjući da će to biti svakako lepa i prijatna iznenađenja. Karte po promo ceni od 1.200 dinara se mogu kupiti samo u narednih par dana, do 30. marta na blagajnama Eventim-a i u prostorijama Jungle Tribe-a u Njegoševoj 31v u Beogradu. Više informacija na Serbia Wonderland Festival – Open Air 2014

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.