BEZ STIDA: Dovedite ga do klitorisa u 5 koraka

1. Stavite njegovu šaku na svoj klitoris i mazno mu recite kako obožavate kad vas tu trlja.
Napumpajte njegov ego i eto vam savršenog recepta kako da se zadrži na vašem klitorisu. Pohvale i samo pohvale! A ako slučajno u tome pre nije bio najveštiji, upravo ste mu dali do znanja šta tačno treba da napravi.

2. Ne libite se da masturbirate pred njim. Kada krene da vas ljubi, nežno ga zaustavite i šapnite mu da vas gleda. Dodirujte se sami baš onako kako volite, a onda mu dajte do znanja da je red na njega. Imajte na umu da samozadovoljavanje pred njima muškarce izuzetno pali.

3. Muškarce pali i kad je žena dominantna i ne stidi se da dobije ono što hoće. Nanesite malo lubrikanta na njegove prste i vodite njegovu ruku prema dole, tačno kako želite. Preuzmete li inicijativu, to će mu biti jako seksi, a vaša ruka koja vodi njegovu poučiće ga svim tajnama zanata.

4. Jasno i glasno mu recite i pokažite žta u kom trenutku želite. Ako želite slabiji dodir, to mu recite ili laganim pokretom mu pokažite da treba da opusti prste. I obrnuto, ako želite jači stisak, kažite ili svojom rukom stisnite njegovu. Tako će se i on osećati samopouzdanije i sigurnije.

5. Muškarci nemaju klitoris i samim tim ne razumeju baš koliko je on ženama bitan da bi doživele vrhunski orgazam. Imajte i vi malo razumevanja za njih. Dajte im do znanja da je bez stimulacije klitorisa posao samo napola obavljen i shvatiće.A onda ćete zajedno doći do vrhunca!

J.R.N.
Foto: yayimages

Pogledajte još