Janukovičev mali penis potresao Ukrajinu

0

Ukrajinska slikarka Olga Olejnik (25) izazvala je pravu medijsku pometnju kada je na televiziji prikazana slika golog svrgnutog ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča.

Slika je nastala još 2012. godine uz seriju drugih golih portreta poznatih političara. Ova slika nazvala je „Ja sam političar“.

Slavna slika nalazi se u umetničkom anti kafeu u Kijevu gde privlači ogromnu pažnju. Mlada slikarka priznaje da je svi pitaju za nju, kao i to zašto na slici Janukovič ima mali penis.

Ona je objasnila da je na taj način prikazala koliko je on bio važan politički. Jer, kako objašnjava, Putinov portret je znatno drugačiji.

Slika je nastala još 2012. godine uz seriju drugih golih portreta poznatih političara. Ova slika nazvala je „Ja sam političar“. Slavna slika nalazi se u umetničkom anti kafeu u Kijevu gde privlači ogromnu pažnju. Mlada slikarka priznaje da je svi pitaju za nju, kao i to zašto na slici Janukovič ima mali penis. Ona je objasnila da je na taj način prikazala koliko je on bio važan politički. Jer, kako objašnjava, Putinov portret je znatno drugačiji.

Izvor: Dnevno.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.