VEČERAS: Priključi se akciji "Sat za našu planetu"

Kao i prethodne godine našu zemlju predstaviće domaći, talentovani fotografi koji će tokom trajanje ove akcije fotografisati gradove i opštine u Srbiji, koje su se do sada priključile akciji. U subotu, 29. marta 2014. godine, od 20:30 do 21:30 časova, na velikom broju atraktivnih lokacija biće isključena javna ili dekorativna rasveta, a fotografi će tada zabeležiti upečatljive kadrove sa i bez osvetljenja.

Među lokacijama i objektima koji će u intervalu od jednog sata isključiti rasvetu su, naći će se i Trg Republike, Studentski park, Stari dvor, Dom Narodne skupštine, Kalemegdanska tvrđava, Spomenik Pobedinku, Hram Svetog Save, muzeji, mostovi u Beogradu, kao i mnogobrojne znamenitosti u ostalim gradovima Srbije.

(Sve lokacije i objekte možete pogledajte na: http://bit.ly/1nh2eZT )

“Sat za našu planetu” je postao najveća globalna akcija u kojoj milioni ljudi i brojne institucije, kompanije i organizacije, gase svetlo na sat vremena, a dekorativna rasveta isključuje se i na zdanjima poput Zabranjenog grada u Pekingu, Ajfelovog tornja u Parizu, Bakingemske palate u Londonu, zgrade opere u Sidneju i čuvenog mosta Golden Gate.

Pogledajte još