Šumaherova žena vodi muža kući, iako se on možda nikad neće probuditi!

Supruga rekordera po broju titula u Formuli 1 odlučila je da napravi medicinski apartman u njihovoj vili kako bi mogla da ga premesti iz bolnice u Grenoblu, jer i ona počinje da sumnja u njegovo buđenje iz kome

Navršava se tačno tri meseca otkako je Mihael Šumaher doživeo nesreću na skijanju zbog koje se i dalje nalazi u komi. Kako vreme prolazi, svi su već počeli da gube nadu da će se rekorder po broju titula šampiona Formule 1 ikada oporaviti i probuditi.

Toga je izgleda postala svesna i njegova žena Korina i zato je odlučila da uloži više od 13 miliona evra u pravljenje specijalnog medicinskog apartmana u njihovoj vili na Ženevskom jezeru, gde planira da premesti svog supruga koji se od trenutka nesreće nalazi u bolnici u Grenoblu.

Specijalna soba za Šumahera biće opremljena svim medicinskim materijalom koji je potreban kako bi u njoj mogao da boravi sedmostruki šampion najbržeg cirkusa, a ovu vest je potvrdio i jedan porodični prijatelj nemačkog vozača.

- Čuda se naravno događaju, a s obzirom da je jako bogat dobija najbolju moguću lekarsku negu. Ipak, ni sve pare na svetu ne mogu u potpunosti da ga izleče. Porodica se zbog toga priprema na njegovu trajnu nepokretnost.

Foto: Beta/AP Photo/Thibault Camus

Pogledajte još