Šumaherova žena vodi muža kući, iako se on možda nikad neće probuditi!

0

Korina Šumaher uprkos upozorenjima lekara, a možda baš zbog njihovog stava, hoće da vodi supruga kući. Potrošila je 10 miliona funti da opremi sobu za muža, kako bi pružila svu potrebnu negu Šumiju koji se verovatno neće buditi iz kome.

Supruga rekordera po broju titula u Formuli 1 odlučila je da napravi medicinski apartman u njihovoj vili kako bi mogla da ga premesti iz bolnice u Grenoblu, jer i ona počinje da sumnja u njegovo buđenje iz kome

Navršava se tačno tri meseca otkako je Mihael Šumaher doživeo nesreću na skijanju zbog koje se i dalje nalazi u komi. Kako vreme prolazi, svi su već počeli da gube nadu da će se rekorder po broju titula šampiona Formule 1 ikada oporaviti i probuditi.

Toga je izgleda postala svesna i njegova žena Korina i zato je odlučila da uloži više od 13 miliona evra u pravljenje specijalnog medicinskog apartmana u njihovoj vili na Ženevskom jezeru, gde planira da premesti svog supruga koji se od trenutka nesreće nalazi u bolnici u Grenoblu.

Specijalna soba za Šumahera biće opremljena svim medicinskim materijalom koji je potreban kako bi u njoj mogao da boravi sedmostruki šampion najbržeg cirkusa, a ovu vest je potvrdio i jedan porodični prijatelj nemačkog vozača.

– Čuda se naravno događaju, a s obzirom da je jako bogat dobija najbolju moguću lekarsku negu. Ipak, ni sve pare na svetu ne mogu u potpunosti da ga izleče. Porodica se zbog toga priprema na njegovu trajnu nepokretnost.

Foto: Beta/AP Photo/Thibault Camus

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.