Seksi horoskop (29. mart - 05. april)

yayimage.com

Ovan
Ovnovi vole biti prvi i najbolji i u tome obično nemaju nikakvu meru i samokorekciju. Pred vama je najvažniji 'kosmički trenutak' u celoj godini. Sunce i Mesec u znaku Ovna inspirisaće vas na ratne igre u krevetu.

Bik
Bikovi se skrivaju od sveta. Izbegavate bliske kontakte i intimne susrete s drugima. Vaša stvaralačka snaga je neučinkovita. I u krevetu ne pokazujete veliki interes za ljubavne igre i seksualne predigre. Od 'stare slave' nemate velike koristi u sadašnjosti.

Blizanci
Blizanci su razigrani i radoznali. Svuda gurate nos, pa i tamo gde ne biste trebali. Uživate u pričanju neverojatnih priča. Na izvoru ste informacija. Vaši saradnici sumnjaju da uredno spavate sa šef(ic)om. Kad ste vi u pitanju, ništa nije nemoguće.

Rak
Rakovi se osećaju umorno i iscrpljeno. Emocije imaju najviše uticaja na vaše zdravlje. Ako ste u ljubavi sretni i zadovoljni, lakše podnosite stres i urnebes svakodnevice. Za seks ste povremeno zainteresovani. Kad jeste, dajete sve od sebe.

Lav
Lavovi ulaze u veliku ljubavnu formu. Ako u vašoj vezi vlada monotonija, mogli biste iskliznuti iz dobro vam poznatog seksualnog koloseka. Žudnja za novim, nepoznatim i neistraženim, najpre će zadesiti Lavove i Lavice u zrelim (najboljim!) godinama.

Device
Device žive u snovima. Dezintegrirajući uticaj tranzitnog Neptuna raspršio je vaš urođeni racionalizam. Dopuštate da vas voda (poplava emocija) nosi. Sami ste sebi nelogični. O seksu bujno maštate. U stvarnosti, nemate nikoga?!

Vaga
Vage su u divnom razdoblju. Svi vas vole, ali vi ste i dalje sami. Osoba u koju ste zaljubljeni, u ozbiljnoj je vezi ili braku i tu je početak i kraj vaše tužne priče. Ako se zadovoljavate ilegalnim seksom i pristajete biti druga, na pogrešnom ste ljubavnom putu!

Škorpije
Škorpije same sebe grizu i ujedaju. U sadašnjem trenutku postojanja previše ste destruktivni da biste ostvarili skladnu vezu. Postojeći odnosi zatrovani su ljubomorom. Na generalno seksualno punjenje i pražnjenje još ćete malo pričekati.

Strelac
Strelci se ne drže pravila. Ono što vas privlači je vaša bezgranična (predragocena) sloboda. Ko se želi na vas osloniti, loše će se provesti. Sve ovo navedeno nema nikakve direktne veze s vašim seksualnim umećem, koje je prvoklasno i očaravajuće!

Jarac
Jarčevi su nervozni i razdražljivi. Brzo planete i teško se smirite. Oni među vama kojni hronično boluju od nedostatka seksa, u najtežoj su psihofizičkoj situaciji. Ako prestanete panično tražiti partnera ili partnerku, možda vam neko spontano uleti u život.

Vodolija
Vodolije se sjajno nadopunjuju s voljenom osobom. Ne pamtite kad ste tako dobro funkcionirali zajedno. Ako ste sami i slobodni, mogli biste se iznenada zaljubiti. Iz vas izbija naelektrisana strast. Ko vam se previše približi, brzo pregori od ljubavi.

Ribe
Ribe ne vole grubosti, jer su osnovi nežna stvorenja. Vaši emocionalni senzori brzo predosete grubijana i to vam pomaže da se na vreme maknete iz situacije. Vatreni znakovi nisu za vas. Za ljubavnu i seksualnu simbiozu, idealni su vam Bikovi i Jarčevi.

webcafe.net.hr

Pogledajte još