Beograd: Četiri saobraćajne nesreće, šestoro povređeno

"Vozač motora (27) zadobio je tupe povrede grudnog koša, desne potkolenice i desnog ramena u udesu koji se dogodio sinoć oko 20 časova u Bulevaru oslobođenja kod stadiona 'Marakana'", kazala je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je dodala da je u Ulici Majke Jugovića ispred broja dva u Batajnici, sinoć u 23.25 sati došlo do saobraćajnog udesa u kome je muškarac star 30 godina zadobio potres mozga i tupe povrede grudnog koša i koji je prebačen na Urgentni centar.

Dve osobe su povređene u 00.46 sati u Ulici Dimitrija Tucovića ispred broja 49, kada je u saobraćajnom udesu žena (43) doživela povrede levog ramena i šake dok je muškarac star 32 godine zadobio tupe povrede desne podlaktice i desne natkolenice. Povređeni su prebačeni na Urgentni centar.

Jutros u 4.10 sati žena stara 33 godine zadobila je rasekotinu čela a muškarac (39) tupu povredu glave nakon udesa koji se dogodio u Ulici Savski trg bb.

"Među hroničnim bolesnicima, najviše problema tokom noći su imali oni koji pate od hipertenzije i bronhijalne astme"
, kazala je Macura i dodala da su ekipe Hitne pomoći intervenisale 98 puta, od čega je 21 intervencija bila na javnim mestima.

Izvor: Beta

Pogledajte još