Elton Džon će najzad oženiti svog Dejvida!

0

Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš bacaju se na planiranje svog venčanja budući da je homoseksualni brak legalizovan u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Foto: AP

U nedavnom intervjuu, Dejvid je objasnio kako on i Elton osećaju dužnost zbog koje treba da se venčaju, a naveo i razloge tih stavova.

– Elton i ja ćemo se venčati. Smatramo da je to naša dužnost kako bismo pokazali ostalim gej muškarcima u ovoj zemlji da se može ostvariti ono o čemu su do sada samo sanjali – rekao je Dejvid i dodao da će ljudi komentarisati sve što Elton kaže ili uradi, budući da je zabavljač.
– Tako da nema boljeg načina da se proslavi ovaj događaj. Elton i ja obojica smatramo da postoji ogromna razlika između toga zovete li nekoga partnerom ili suprugom. Reč partner ne može dovoljno dobro opisati našu ljubav – dodao je Dejvid.

Par se takođe nada da će njihovi sinovi živeti u boljem svetu od današnjeg kada odrastu.
– Kada Zahari i Elajdža odrastu i budu imali svoju decu, nadam se da će živeti u svetu gde su svi jednaki, gde vas neće gledati da li hetero ili gej, već da će vas gledati kao ljudsko biće, rekao je.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.