PROZIVKE: Soraja optužena da se bavi prostitucijom!

Naime, kako Pulsonline prenosi, Soraja se već dogovorila sa advokatom oko pokretanja tužbe protiv dvojice repera zbog neistinitih i neosnovanih optužbi na njen račun. Sorajin advokat je potvrdio  da će tužiti, kako ih je nazvao, anonimnu grupu koja je uvredila njegovu klijentkinju i dnevni list koji je objavio neistine, a o samom slučaju javnost će dalje biti upoznata kada se Soraja vrati sa Maldiva, gde je već nekoliko dana. Ceo slučaj će biti pokrenut već sutra.

Dok Sorajin advokat priprema tužbu, ona uživa na pomenutim Maldivima gde se uporedo fotografiše za reklamne kampanje i uživa u egzotičnoj destinaciji.

Reperi Borko Vujučić i Stefan Gligorijević iz sastava "THC La Familija" u razgovoru za Kurir najavili CD i rekli da i na trećem studijskom albumu ostaju verni prepoznatljivom zvuku.

- Mi smo to što čujete u našim pesmama. Potrudili smo se da ceo ovaj album uradimo sami i da ga poklonimo publici. Veliku podršku imali smo od Beogradskog sindikata, koji nam je ustupio svoj studio da radimo.

- Učestvovali ste u drugoj sezoni „Farme“, ali od tada vas više nema u medijima. Zašto?
- U medijima se mnogo plasiraju neki bezmozgovići. I opet te starlete kao što je Soraja, koje uvek dobiju svoj medijski prostor jer im sevne zadnjica ili šta već. Kao da smo mi glupi pa ne znamo da je to javna prostitucija. Mi želimo mladima da prikažemo drugu sliku, a ne ovu koju stvaraju takvi likovi.

Dodali su još kako ne bi mogli da odbiju Džeja kada bi im ponudio saradnju jer je on pravi narodnjak, ali i njihov komšija, Dorćolac.

Kurir, Pulsonline

Pogledajte još