Čime je Anđelina Džoli rastužila jednu ženu iz Srebrenice?

0

Vest da se Anđelina Džoli rasplakala u Srebrenici obišla je sve domaće ali i inostrane medije. Sada se pojavila vest da je i ona rastužila jednu ženu.

Suada Kuloglija iz Srebrenice holivudskoj glumici nije uspela da pokloni kopiju toalete koju je izradila od omota bombona. Zbog toga je jako tužna.

Pogledajte: Fotografija haljine

U hangaru sam stajala pet metara od nje, ali nisam mogla da joj se približim od telohranitelja. Sad sam opet tu, rekla je Suada Kuloglija. Iako je strpljivo čekala, Anđelinu Džoli (38) nije upoznala ni u Memorijalnom centru u Potočarima.

Holivudsku glumicu, koja je krajem 2011. režirala dramu “U zemlji krvi i meda” o ratu u Bosni i Hercegovini, u petak je ispred Memorijalnog centra u Potočarima čekala Suada Kuloglija iz Srebrenice. Suada je, kako prenosi portal 24sata.hr, tokom rata bila u srpskom logoru, a danas živi u Tuzli i proizvodi odeću od recikliranog materijala.

Kuloglija, kaže, cijeni Angelinin humanitarni rad pa joj je napravila haljinu od omota bombona. Glumica je 2012. na dodeli filmskih nagrada Zlatni globus u Los Angelesu nosila originalnu asimetričnu kreaciju talijanske modne kuće Versace.

– Šiila sam je tri meseca i nadam sam se da ću moći da joj uručim haljinu – izjavila je Suada pre nego što je Anđelina helikopterom stigla u Memorijalni centar. Čim je glumica došla, nastao je opšti metež u kojem se Suada nije mogla ni približiti glumici. Krojačica se nadala da će je sresti na izlasku iz centra. Opet su se mimoišle pa se razočarana Suada ipak morala vratiti kući s Anđelininom haljinom.

Izvor: 24sata.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.