TUGA: Udala se u kolicima 72 sata pre nego što je umrla od raka!

0

Majka dvoje dece nije ni pila ni pušila. Sa svojom ljubavlju iz srednje škole bila je do smrti. Umrla je tri nedelje nakon dijagnoze raka želuca. Žalila se na bolove 18 meseci.

Kejt Vigin (29) iz Volsola u Engleskoj žalila se 18 meseci na bolove u stomaku. Prošlog meseca otkrila je da je u terminalnoj fazi raka želuca. Umrla je tri nedelje kasnije dok je svirala pesma od Kejti Peri i Džona Majera “Who You Love”. Poslednja želja pre smrti bila joj je da se uda za oca njihovo dvoje dece, ljubav iz detinjstva, Gerija.

– Kejt se žalila da je boli trbuh, ali lekari su joj govorili da ima kamenje u žuči – ispričala je njena majka Dženet Kliver (54). Sumnjali su i na bakterijsku infekciju. Kad su počele da joj izlaze kvržice po trbuhu, poslali su je u bolnicu. Doktori su otkrili retki oblik raka koji je na žalost već ušao u terminalnu fazu.

– Kejt je toliko jaka osoba. Nikome nije dala da plače. Koncentrisala se na venčanje – dodala je majka. Udala se 72 sata pre smrti u hotelu, a pored njih su bila deca, Moli (8) i Luis (10). Hitna pomoć čekala je u blizini, ali Kejt je odlučila da kaže sudbonosno da.

– Nije više mogla ni da hoda, borila se da dođe do daha. Ali uspela je i tako se ponosim njome – ispričala je majka. Kejt nije pila ni pušila. Njen život bili su deca i Geri, piše Daily Mail.

24sata.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.