Muzički praznik u Novom Sadu uz Vasil Hadžimanov bend

0

Vasil Hadžimanov Band nastupiće u četvrtak 3. aprila u 22h u novosadaskom klubu Quarter i tom prilikom predstaviti novosadskoj publici i svim ljubiteljima dobrog, kvalitetnog i autentičnog jazz zvuka – svoj novi album “Can you dig it?”. Prvi singl Country & Western koji je bend izbacio sa novog albuma za samo nekoliko dana nakon objavljivanja na youtube kanalu imao je preko 150.000 pregleda.

Kompozitor, klavijaturista i aranžer, Vasil Hadžimanov sa svojim bendom svrstan je u najproduktivnije i najperspektivnije džez muzičke sastave Srbije i bivše Jugoslavije sa objavljenih pet albuma od 2001. godine, mnoštvom nastupa u zemlji i regionu kao i redovnim prisustvom na svim ovdašnjim, regionalnim i internacionalnim džez manifestacijama i festivalima.

Trenutno promovišu svoj peti album “Can you dig it?” koji je krajem prošle godine objavljen od strane OverJazz Records iz Hamburga (Nemačka), dok je CD izdanje izdala diskografska kuća Zmex iz Beograda i može se naći u prodaji u specijalizovanim muzičkim prodvnicama širom Srbije.

Cena ulaznice je 500 rsd. Ulaznice se mogu naći na gigstix prodajnim mestima, dok na dan koncerta ulaznice će biti moguće kupiti i na ulazu u klub Quarter, Bulevar Despota Stefana 5.

Više informacija na:

https://www.facebook.com/events/1478382909047351/
http://www.vhband.com/srb

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.