Kežmanova žena glumi manekenku za 20 evra!

0

Nevenčana supruga Mateje Kežmana Marija Perković fotografisala se za Fejsbuk stranicu servisa za prodaju i iznajmljivanje garderobe. Za taj posao ona je uredno dobijala honorar od 20 evra po danu snimanja.

Marija je taj posao počela da radi još pre nekoliko godina, dok je bila u vezi sa izvesnim Pericom, studentom Univerziteta „Megatrend“. Njoj je to bio dodatni izvor prihoda, ali joj je na snimanjima bilo i zabavno.

– Isti posao radila je i Marijina sestra, koja je udata za vlasnika jedne poznate modne kuće. Marijin i posao njenih koleginica bio je da obuku modele koji se nude i da poziraju fotografu, a dnevni honorar od 20 evra i nije toliko loš. Bolje je kada se radi bilo šta što donosi prihod nego ništa, a Mariji i njenoj sestri ovo je bio samo dodatni izvor zarade – navodi prijateljica Kežmanove izabranice.

Fudbaleru se očigledno nije svidelo to što njegova partnerka, koja mu je prošlog juna rodila sina Filimona, pozira i reklamira garderobu, pa na Fejsbuku servisa ne mogu da se pronađu fotografije novijeg datuma, tačnije one koje su slikane otkako je sa njim, zbog čega se sam po sebi nameće zaključak da joj je Mateja zabranio da se bavi tim poslom. Inače, kako navodi izvor, Marija nosi garderobu pomenutog servisa i svojim preporukama nameće mušterije ovom servisu. Ako se više ne fotografiše, sada ih uživo reklamira, ali za to teško da dobija honorar.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.