Ostala bez zašitinog znaka: Šta je to Severina promenila na licu?

0

Njeno pojavljivanje na Beogradskoj nedelji mode podiglo je mnogo prašine. Neki su baš tada primetili šta je Seve menjala

Severina Vučković nedavno je bila na remontu usana! Iako su joj one tako napumpane bila neka vrsta zaštitnog znaka, odlučila je da ih smanji. Tako je hrvatska pevačica, koja se preksinoć pojavila na Nedelji mode u Beogradu, gde je kao domino dama bila u kreaciji Marka Mitanovskog, privukla pažnju i svojim osveženim implantatima.

– Seve je uradila korekciju silikona na usnama. To je uobičajena procedura koja se radi s vremena na vreme, uz konsultacije sa plastičnim hirurgom. Kada je izvadila silikon iz gornje usne, lekar ju je posavetovao da u novom ubrizgavanju smanji kubikažu jer će usta onda da joj izgledaju mnogo prirodnije i lepše – otkriva izvor Kurira blizak pevačici.

Očigledno da je Severina prihvatila savet jer su joj usne znatno tanje, što je dobro jer su prošla vremena kada su napumpani osmesi bili „in“. Tako Seve i u svom novom spotu za pesmu „Alkatraz“ sa sve crvenim karminom više ne deluje nabudženo kao pre, što mnogi komentarišu kao apsolutno „trendi“.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.