Mesečni horoskop za april 2014. godine

yayimage.com

Ovan

Ako nastane problem u ovom ili onom obliku na 1. i 2. veoma je važno da ostanete potpuno pribrani i hladni kao led. Nakon toga idite u teretanu da vam prostruji krv. Oko 3. i 4. taj mali problem biće stvar prošlosti, i sve će ići savršeno dobro (Da li je sunce izašlo i otopilo taj led? Deluje kao da jeste, ah to su prvi znaci proleća!). Oko, previše emotivnih 10. i 11. možete se naći u stalnom menjanju raspoloženja, od smeha, jecanja, zatim skakanja od sreće do melanholije. Ta fenomenalna osećajnost. Prigrlite je. Vi i prijatelj (ili možda čak i poseban prijatelj?) ćete pretvoriti staru dosadnu svakodnevnicu u nešto sasvim zabavno po svim kriterijumima, 15. i 16.! Poslušajte svoje srce 19, 20.i 21. Napravite nekoliko planova 26. i 27. Do 30. i 31. nećete moći da prestanete da se smejete. Uživajte u tome!

Pročitajte i: Mesečni ljubavni horoskop za april 2014. godine

Bik

Ah, proleće! Ah, cveće! Ah, taj hladni povetarac koji vas podseća da zima još nije olabavila svoj stisak! Ah! Udahnite ovaj vazduh obnove 1. i 2. Pričajte svojim prijateljima o svemu što se dešava, i o svemu što osećate, i ako imaju neki savet šta da uradite sledeće, samo napred i potražite to. Privlačite pažnju nekog veoma veoma slatkog, na način kao što cvet privlači pčele 07, 08. i 09. Okrenite svoje latice prema suncu i dozvolite da polen bude skupljen. Uskoro, sve će se to pretvoriti u veoma sladak med. Snažna borba, koju ćete morati da vodite 12, 13. i 14. nije kraj sveta (pogotovo ako vi pobedite.) Imaćete neke veoma intenzivne osećaje u vezi vašeg posla, ljubavnog života ili najbližih i najdražih 19, 20. i 21. Dopustite da sve to izađe i da vas taj osećaj vodi! Budite sa obe noge na zemlji 24. i 25. Izađite napolje izujte se i oslobodite stopala (ako nije previse hladno) i zaronite ih u zemlju i pritisnite težinom pete (ako je previše hladno, uradite ovo unutra.) Iskoristite vaše posebne trenutke u uživanju na 30. i 31.

Blizanci

Dakle, rekli ste da želite posao 1. i 2, a oni su razumeli da vi ne biste pristali na tezgu ni da je poslednja na zemlji?! E to se zove veliki nesporazum! Šta da radite?! Raščistite taj nesporazum i to veoma brzo! Recite da želite taj posao, čak iako sumnjate da su oni možda razumeli nešto drugo od toga što ste im i prvi put rekli. Uverite se da oni sigurno znaju šta mislite, možete (ljubazno) pitati da vam ponove ono što ste vi rekli. Do predivnog, veoma produktivnog i super veselog 7, 8. i 9. bićete na odličnom mestu da uživate u nekoliko odličnih dana! Može se desiti još nekoliko nesporazuma 15. i 16. u vašem privatnom životu. Vežbajte veštine ispravljanja nesporazuma. na kojima ste radili raščišćavanjem situacije ranije u ovom mesecu. Oko 22. i 23, ne zaboravite da budete veoma iskreni prema sebi u vezi toga koliku moć imate u ovoj situaciji (to je više nego što možete zamisliti!). Nova perspektiva u pogledu na stari problem menja taj problem za oboje ili sve troje 26. i 27. Komunicirajte, i komunicirajte i onda ponovo pričajte o svemu tome još malo 30. i 31. Radićete na tome ceo mesec.

Rak

Započećete mesec u odličnom skladu sa ljudima oko vas 1. i 2. U stvari, ne samo sa ljudima, nego jsa svim: od vetra u vašoj kosi do ptica koje pevaju, do semafora, prosto kao da ste se sinhronizovali sa svime! Sjajno! Oko posebno predusretljivih 5, 6. i 7, bićete otvoreni prema signalima koji dolaze iz celog univerzuma (i iz kancelarije vašeg šefa). Ovo samo može značiti dobre stvari za vas! Ukoliko ste bili zaljubljeni sad već duže vreme u nekoga, veoma je moguće da se desi da vas baš ta osoba pozove 10. ili 11. i pozove na veoma lep sastanak. Zašto? Zato što ste neodoljivi?! Vaše verbalne veštine su tip-top 15. i 16, tako da samo napred i recite šta želite, kada i zašto. Bićete shvaćeni! Ukoliko budete osećali nekoliko blokada energije u vaše telu i duši 22. i 23, potrudite se da ih odblokirate i otklonite. Krenite na jogu. Meditirajte. Idite da vežbate na plažu. Dišite! Uživajte u osećaju opuštanja. Iskoristite vašu intuiciju 28. i 29. Do 30. i 31. doćićete u fazu kada bi stvarno trebali da usporite.

Lav

Kako mesec bude započeo 1. i 2. bolje fokusirajte vašu energiju više na umetnost nego na finansije. Tako da idete u muzej, ali se ne obavezujte ni na koje partnerstvo koje niste temeljno proverili. Slikajte prstima, ali nemojte raditi nikakvo refinansiranje o kome ne znate ništa, ni njihove povoljnosti ni nepovoljnosti. 5. i 6. sperite boju sa prstiju i fokusirajte se na posao. Kuda idete? Gde želite da idete? Koliko uživate u stvarima danas? Vi ste osoba od poverenja, blistava, topla i predivna na veoma pozitivan način 12, 13. i 14. Uživajte u ovim prelepim danima, po mogućstvu sa posebnom osobom! Ukoliko postoji problem na poslu ili kod kuće 19, 20. i 21. su odlični dani za pogledati ispod haube i proveriti šta se dešava u mehanici cele stvari. Odjednom biste mogli da shvatite šta se dešava. Počnite sa novim treningom 24. i 25. To bi moglo definitivno da vam promeni život. Do 30. i 31. dobro ćete se osećati šta god da radite.

Devica

Postoje dani kada toliko toga uradite! I onda se pojave dani kao što su 1. i 2, kada verovatno nećete puno toga uspeti da uraditi. Ali ne brinite. Uostalom, putovanje je destinacija što bi se reklo, i dok god vi uživate to je jedino važno (ozbiljno!). To što niste stigli da uradite, rešićete drugi dan. Verujte da je tako! Dani koji mogu otići u bilo kom pravcu 07, 08. i 09. zavise isključivo od vas da li će se završiti jako dobro ili možda ipak loše. Uradite to dobro! Vi ste u nedvosmisleno odličnom raspoloženju 15. i 16. Zabavni ste! Imate proleće u kosi! Pametni ste! Popularni ste! Spremni ste za veliku promociju! Oko 22. i 23. nemojte zaboraviti da svaka loša situacija ima i neku pozitivnu stranu. Ozbiljno, ponekad ono što izgleda kao korak nazad ispostavi se da je najbolja stvar koja je mogla da vam se desi. Suočite se i izborite sa svime što vam se nađe na putu. Oko 26. i 27. ako vam neko ponudi konstruktivnu kritiku, prihvatite je. Ali, iako je samo ljubomora u pitanju, ne dopustite negativnoj energiji da uđe u vaš život. Vaši saradnici će uzeti koliko god da im pružite, pa tako nemojte davati previše na 30. i 31.

Vaga

Ukoliko, na samom početku meseca 01. i 02, niste sigurni gde se tačno nalazite i zašto, onda to može biti problem, kasnije, kada budete morali odlučiti u kom pravcu da krenete. Ne brinite. Opustite se za trenutak i dopustite životnoj struji da vas ponese, i videćete koji će to smer biti. Zvezde su vam priredile magične, divne dane obogaćene kulturnim događajima 05. i 06, tako da će vam dosta toga postati jasnije. I to, zaista, zvuči jako dobro! Što aktivniji budete sa svojim prijateljima (bilo da šetate, vozite bicikle, igrate odbojku) 12, 13. i 14, bolje ćete se osećati. A dobro se osećati, biće odličan uvod za sjajne dane koji su pred vama 17. i 18. Slobodno malo flertujte, jer vi to volite, a voleće i oni! Ukoliko ste previše emotivni i sve shvatate lično, dajte sebi malo prostora 24. i 25. Idite na plivanje, ili na jogu ili u jednostavnu šetnju u prirodi, koja može preporoditi vaš duh. Razmislite malo o svojoj vezi 30. i 31.

Škorpija

Da li postoji iko na ovoj planeti ko voli više od vas da se drži za ruke? Reklo bi se da ne! Taj osećaj, koji ćete imati 01. i 02, da je čitav svet vaš samo zato što držite za ruku voljenu osobu, za vas je poseban. Uživajte u tome, kao i u samom šarenom i prolećnom početku meseca. Poseban izazov staviće se pred vas 05. i 06, i biće vam potrebna hrabrost kako biste preskočili prepreke koje su ispred vas i sposobnost da sve to prevaziđete. Duboka konverzacija daje vašem životu poseban smisao, 10. i 11. Podelite neku svoju tajnu sa onim kome verujete 15, i uvidećete kako nema razloga za toliko tajnovitošću. Ljubav je na prvom mestu na listi vaših prioriteta, to je vaš uspeh, odatle crpite energiju i kreativnost 19, 20. i 21. Vaša intuicija je vaš najbolji vodič 24. i 25, i zato je slušajte. Na samom kraju meseca 30. i 31., posvetite se sebi i svojim treninzima, koji su odličan način za prevazilaženje raznih frustracija.

Strelac

Svako ponekad poželi da ugasi alarm i nastavi da leškari u krevetu. Ukoliko i vi to poželite 01. i 02, uradite tako, ukoliko možete. Međutim, ako morate da ustanete, onda budite nežni prema sebi. Nemojte raditi više nego što morate – a ako možete da nešto odložite za kasnije, to bi bilo najbolje po vas. Jer, radićete bolje i produktivnije ukoliko ste dobro naspavani. Zato je jako važno da slušate svoje telo i njegove signale kada vam poručuje da malo usporite. Oko 03. i 04, spremite se neku sasvim novu situaciju prepunu dobre energije. Ukoliko ste jedina osoba u kancelariji koja je pod punim gasom, nemojte zgaziti vaše kolege, koje su vam u blizini 10. i 11. Naprotiv, jednostavno radite svoj posao i ne obazirite se ni na koga. Isplanirajte izlazak sa osobom do koje vam je stalo 17. ili 18. Potrebno vam je društvo. Oko 22. i 23, osetićete svu moć mirišljavog i šarenog proleća. Ljubav će vam biti jedina na pameti 28, a 30. i 31. provedite vreme u prirodi.

Jarac

Vi ste pravi izvor kreativnosti, koja će posebno doći do izražaja 01. i 02. Osećaćete se jako dobro i kreativno. Vaš zadatak će biti da kanališete tu odličnu energiju u neki super produktivan projekat. Uptrebite svoju maštu jer nikad ne znate gde će vas odvesti. Ljubav će vas opčiniti 05. i 06. Vas dvoje isplaniraćete sjajne zajedničke dane, to je sigurno! Nemojte shvatati lično nešto što to nije 10. ili 11. (a da biste se uvek osećali siguno, nikad nemojte shvatati sve previše lično!) Možete postići dosta toga 15. i 16, posebno ako ustanete rano i nasmejani. Objektivan pogled na svet može vam pomoći da bolje sagledate neku situaciju 19, 20. i 21. Ukoliko niste u stanju da budete objektivni, zamolite prijatelja, kome verujete da vam pomogne. Očekuje vas dosta sreće i ljubavi 24. i 25, a odložite nešto za šta nemate enrgije 30. i 31.

Vodolija

Ah, sva ta preispitivanja! Može zvučati pomalo zastrašujuće, ali u isto vreme može biti i veliko olakšanje da preispitate i shvatite kako ono što ste mislili da vas čini kompletnim ljudskim bićem i bez čega ne biste mogli i nije toliko važno. Dakle, iako vas sve to plaši 01. i 02, ipak se preispitajte. Samo napred! osećaćete se bolje i biće vam mnoge stvari jasnije, na kraju! Ako ste dovoljno predusretljivi prema signalima koje vam šalje univerzum 07, 08. i 09, osetićete moć magične ljubavi. Imajte na umu da stvari nisu baš onakve kakvim će vam se učiniti 15. i 16. Dajte svemu tome malo vremena, i bićete u stanju da zavirite malo dublje. Preplaviće vas emocije 19, 20. i 21. Ispoštujte ih! Odajte im počast! Upoznajte ih! One su ključ onog što treba da uradite, sada kao i da radite uvek! Očekujte odlične vesti 26. i 27, koje će vas prenuti iz blage prolećne uspavanosti. Uživajte! Vaše ideje su ispred vremena, u dobrom smislu, posebno 31.

Ribe

Fantastičan početak meseca, 01. i 02. Naporno ste radili protekli period, tako da zaslužujete malo odmora. Preispitajte svoja osećanja, svoje najdublje želje, probajte da razumete svoje kreativne nagone, dozvolite sebi ljubav, i udahnite punim plućima. Sada ste u potpunom skladu sa prirodom i sa samom sobom, i spremni da zaplovite svojim putem. Sunčan dan, kreativan predah, nežne reči od vašeg dragog, učiniće da se probude vaša najdublja osećanja. Oko 05. i 06. razgovarajte šta osećate. Neko kome je veoma stalo do vas, pokušaće da ostvari kontakt sa vama. Oko 12, 13. i 14, moraćete malo da se prilagodite potrebama drugih, bar u nekom smislu. Pripazite se nagativnosti 19, 20. i 21. Vi zaista umete da je prepoznate i to je nešto što vam nikako ne treba u životu. Sanjarite 26, jer će 28. i 29, sve biti najbolje što možete zamisliti. Problem rešavajte 30.

horokopius

Pogledajte još