Nesvakidašnje veče ponovo u Mikser House-u: "Stand down" sa Nebojšom Milovanovićem

0

Nakon velikog uspeha i posećenosti prvog Stand down-a koji je priredio glumac Nebojša Milovanović, Mikser House ponovo predstavlja nesvakidašnje pozorišno veče autoironičnih ispovesti u formi monodrame – u četvrtak, 3. aprila, od 20 časova.

Stand Down sa Nebojšom Milovanovićem predstaviće netipičnu formu pozorišta, u kojoj glumac priča svoje lične životne priče kroz pesme, koristeći se vrstom izraza koja kombinuje poeziju i autoironične ispovesti u formi monodrame. Jedinstvenost ovakve pozorišne forme odražava se i u nestatičnosti publike koja je pozvana da učestvuje i komunicira sa glumcem i time doprinese dinamici priče.

Nebojša Milovanović je naš poznati glumac i član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Publika je mogla da ga vidi u filmovima „Lajanje na zvezde“, „Optimisti“ i „Bure baruta“, a od nedavno i u seriji „Vojna Akademija“. Tokom svoje karijere trudio se da, što je više moguće, pruži drugačije pristupe glumačkoj profesiji i pozorištu, što će i pokazati na događaju u Mikser House-u.
Stand Down će početi u 20 časova, u prostoru Mikser House-a, a ulaznice, po ceni od 300 dinara, se mogu nabaviti na blagajni Mikser House-a (Karađorđeva 46, Beograd).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.