Kako da imate dobar seks svakog dana u nedelji

PONEDELJAK – BUDITE SLOBODOUMNI

Kada dođe vreme za seks, sve svoje predrasude treba da ostavite van spavaće sobe. Ako partner hoće da mu pevušite senzualnu pesmu, pevušite. Ako hoće nešto drugo za šta nikad niste čuli, učinite mu – ali samo ako nećete biti fizički i emotivno povređeni. Nemojte ga osuđivati i ponedeljak rezervišite za posebne fantazije.

UTORAK – SAMOPOUZDANJE

Za dobar seks nisu važni samo potezi nego i način na koji ih sprovodite. A ništa nije aktraktivnije od samopouzdanja. Čak i ako niste sigurni šta radite, ponašajte se kao da jeste i on će vam poverovati. Eksperimentišite i ne posustajte.

SREDA – ORALNI SEKS

Kada mu jednom podarite raspamaćujući oralni seks, on će vam to stalno tražiti. Istražite na koje načine možete da mu priuštite nezaboravno iskustvo.

ČETVRTAK – NAPRAVITE PRVI KORAK

Već je rečeno da je samopouzdanje ključno, pa zašto onda ne biste i prvi korak napravili? Nemojte uvek da čekate da vaš partner bude taj koji će da inicira seks. I muškarci vole da se osete poželjno, pa mu to pokažite tako što ćete na svoj način inicirati seks.

PETAK – STIMULIŠITE MOZAK

Ne dozvolite da vam seks uvek bude samo fizički doživljaj. Pronađite način da se stimulišete i psihički jer ćete tako mnogo više uživati. Fantazirajte tokom seksa, igrajte uloge, iznenadite jedno drugo.

SUBOTA – EKSPERIMENTIŠITE

Najvažnije je da u spavaćoj sobi budete opušteni i da eksperimentišete. Pre nego što nešto probate, pričajte sa partnerom da se ne bi desilo da mu to ne prija.

NEDELJA – LJUBITE SE ČESTO

Ponekad parovi koji su dugo u vezi zaborave da se poljube. Ne dospustite da vam se to desi. Ljubite se što više možete i zaljubljujte se jedno u drugo svakoga dana ponovo.

Izvor: Žena

Pogledajte još