Ljubavni horoskop za 3. april

yayimage.com

Ovan
Danas će vam se pružiti prilika da razgovarate o svojim osećanjima i objasnite ljudima kako se osećate. Vaš partner često oseća da ste suviše misteriozni i zatvoreni, a ponekad se čak oseća kao da ne zna šta da čini sa vama. Iako ste vi načisto sa svojim osećanjima, ovakvi stavovi mogu loše uticati na magiju između vas. Vaš partner mora da zna šta želite.

Bik
Trenutni položaj planeta vas ohrabruje da hodate čvrsto, gledate ispred sebe i ne skrećete sa puta kojim ste krenuli. Ako ste vi i vaš partner imali probleme u komunikaciji, danas je pravo vreme da to rešite. Započnite konverzaciju. To nije teško kao što se vama čini.

Blizanci
Zvezde su postavljene tako da vas podstiču da uvedete promene u emotivni odnos. Ovo je prilika za poboljšanje veze, njeno osveženje, pre nego za donošenje drastičnih odluka. Sa partnerom obavite iskren razgovor, iznesite svoje želje i potrebe i budite sigurni da će ishod biti pozitivan.

Rak
Trenutni položaj planeta će u vaš ljubavni život doneti avanturu. Ako ste u vezi, vodite računa da je ne upropastite zbog želje da se zabavite. Ipak, treba da cenite to što imate. Slobodni pripadnici ovog znaka srešće nekoga is prošlosti i sjajno će se zabaviti. Uživajte! Ceo svet je vaš.

Lav
Vi volite da pokažete partneru kako se osećate, demonstrirajuće naklonost na razne načine kao što je kupovina poklona, masiranje ili odvodeći njega ili nju na neko skupo mesto. Danas vam planete poručuju da ako želite da pokažete koliko vam je stalo, morate sa partnerom razgovarati o tome. Postoje neke stvari koje ljubavnici žele da čuju direktno od svojih partnera, a to nije moguće okolnim putem.

Devica
Trenutni položaj zvezda će doneti neku vrstu nadmetanja između vas i vašeg partnera. Ovo može biti romantično ukoliko ne dobije prevelike razmere. Ako se to dogodi, moglo bi doći do nepotrebne svađe. Nađite način da to izbegnete. Između vas ljubomora te vrste ne treba da postoji. Vi ste na istoj strani.

Vaga
Danas vam zvezde nude šansu da nekog upoznate malo bolje, a možda i mnogo bolje. Stvar je u tome da sve zavisi od toga koliko otvoreno budete međusobno razgovarali i koliko budete iskreni jedno prema drugom. Imate šansu da razgovarate veoma intimno o značajnim i dubokim temama, ali to zahteva da ne budete preplašeni od toga da otvorite svoje srce.

Škorpija
Jedna od najvećih poteškoća koju imate je ta, da iako vam se dopada ideja o ozbiljnoj vezi, kada dođe do toga da se ona ostvari vas uhvati panika i pobegnete glavom bez obzira. Zvezde vam danas poručuju da treba da budete hrabri i razgovarate otvoreno sa tom osobom o svojim osećanjima. Možda vam neće biti naročito prijatno, pošto ćete razovarati o nečemu što inače izbegavate, ali ne zaboravite da ćete se nakon ovog razgovora sigurno osećati bolje.

Strelac
Danas vam zvezde poručuju da će vaše reči imati posebnu težinu, pa vodite računa o tome šta ćete govoriti. Takođe postoji mogućnost da vam neko oda važnu tajnu, kojom ćete dobiti ucenjivačku moć, a nikad ne znate kada će vam biti potrebna. Najvažnije od svega je ipak da ćete biti sposobni da iskažete svojoj drugoj polovini koliko je volite. Ako se usuđujete, naravno!

Jarac
Trenutni planetarni aspekat vam donosi život u trenutnu vezu koja je pretila da se potpuno umrtvi. U vama ima puno emocija, ali iz nekog razloga oboje ste zatvoreni i nespremni da se opustite i otvorite svoje srce. Mala svađa će prouzrokovati burnu reakciju i nakon rasprave shvatićete koliko volite jedno drugo.

Vodolija
Danas ćete vi i vaš partner postati rivali u nekoj oblasti koja vas oboje interesuje. Okrenite ovo na šalu. Trenutni položaj planeta je dosta povoljan kada je ljubav upitanju, pa nemate čega da se plašite. Pokušajte da se udružite. Dve glave su pametnije od jedne.

Ribe
Ne bi bilo loše da sa partnerom podelite to kako se zaista osećate, umesto što stvari konstantno 'gurate pod tepih', praveći se da problem ne postoji. Ukoliko ponekad osećate stid da iskažete šta vas muči, nema potrebe za tim. Pokušajte da razumete da su drugi tu za vas i u manje lepim situacijama, te stoga nema potrebe da sav teret ovog sveta nosite sami. Opustite se.

horoskopius

Pogledajte još