SILIKONSKA KRALJICA: Ne bavim se prostitucijom, u pitanju je nesporazum

Nakon informacije da je silikonska kraljica Tijana Đuričić navodno osuđenja zbog prostitucije, ova devojka negirala je sve ove navode i navela da se radi o nesporazumu.

- Pre dva dana bila sam na snimanju “Amiži šoua” na “Pinku” kada sam izgubila sva dokumenta, što se može da se proveri na televiziji “Pink”. Naredno jutro, kada sam izašla iz zgrade, prišli su mi policajci da me legitimišu. Kako kod sebe nisam imala ništa, oni su krenuli samnom u stan. Posumnjali su da već duže vreme nemam dokumenta, pošto nisam prijavila da sam ostala bez njih. Pošto je od mene traženo da se javim u policiju, to sam i učinila – reklaj je Tijana za “Blic” i nastavila:

- Napisali su mi kaznu od 10.000 dinara zbog toga što nisam imala legitimaciju i što mi dokumenta nisu prijavljena na toj adresi na kojoj sam zatečena. Kod sebe imam uplatnicu, papir iz policije. Nije bilo govora o prostituciju, niti sam bilo šta platila vezano za to. Zaista ne znam ko plasira takve dezinformacije. Kada sam čula šta se desilo, pomislila sam da je prvoaprilska šala. Sve ovo nije prijatno ni meni, ni mojoj porodici – istakla je Đuričićeva.

telegraf

Pogledajte još