Da li ste i vi nesigurni u spavaćoj sobi?

0

Društvo nam svima postavlja neka pravila i zahteve, a pritisci tih pravila se u zadnje vreme probijaju i u spavaću sobu. Iako se mislilo da su žene najviše pod tim pritiskom, ispostavlja se da ni jači pol nije imun na svoje nesavršenosti

Prema jednom britanskom istraživanju, te se nesigurnosti i kod muškaraca odražavaju na njihov seksualni život pa njih 26 odsto u spavaćoj sobi više voli ugašena svetla. Tako njihove nesavršenosti manje dolaze do izražaja.

64 odsto njih smatra da je njihov trbuh najveći neprijatelj dobrog izgleda, a više od trećine muškaraca smatra da su njihove partnerke fizički privlačnije.

Nije ih zaobišlo ni upoređivanje s prijateljima, a 53 odsto smatra kako ima i atraktivnije prijatelje. Da li spomenuli da dijete, trening i8 gubitak kilograma postaju sve češća tema muških druženja i to uglavnom kod muškaraca starosti između dvadeset i trideset godina.

„Muškarci su sve više opterećeni fizičkim izgledom, a to itekako utiče na njihovo samopouzdanje. Brinu se oko visine, oblika tela i o tome koliko su u treningu, a bilo bi bolje da se koncentrišu na zdravlje, što zdraviju ishranu i redovnu fizičku aktivnost“, kaže jedna od vođa istraživanja.

A šta je sa vama? Da li gasite svetla, ili vodite ljubav pred ogledalom?

Izvor: Nadlanu, Index

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.