I to je moguće: Četiri pravila kako da imate seks bez zaljubljivanja!

Budite sigurni da je to ono što želite: Najgora stvar koju možete da uradite je da se upustite u seks bez obaveza, a da niste proverili da li vaš partner misli isto ili obrnuto, da završite “zaljubljeni” u osobu koja je bila sa vama samo zbog seksa! Raščistite sa sobom da li želite seks ili ešto drugo. Zastanite i dobro razmislite pre svega: Da li je seks bez obaveza ZAISTA ono što želite ili naprosto zavarvate sebe. Lako se može desiti da budete povređeni jer ovo niste uradili.

Budite iskreni prema svom seksualnom partneru: Objasnite svom partneru da vas isključivo zanima seks i da ne želite nikakvu romantičnu vezu! Izbegnite zaku i nemojte osećati obavezu da idete s njim/njom u kupovinu, šetate psa, izbacujete smeće...Vi niste njihov dečko ili devojka!

Ustanovite osnovna pravila: Neki ljudi smatraju da je ljubljenje izuzetno intiman čin ili da je maženje nakon seksa previše! Zato recite jedno drugom tačno šta želite i šta je ono što nikako ne želite. Možete na neki način napraviti i dogovor oko pravila koja ćete poštovati. Imajte na umu da svako od vas u ovakvom odnosu ima prava da prekine “dogovor” i ode dalje.

Prekinite sve ako niste zadovoljni: Ako seks koji imate sa seks-partnerom nije ono što ste očekivali, jednostavno prekinite. Ova vrsta seksa bez ljubavi je zarad fizičkog zadovoljstva za oboje, tako da u slučaju da jedno od vas ne dobija ono što želi ili jednostavno misli samo na svoje zadovoljstvo ignorišući ono drugo, slobodni ste da odete kad god poželite. Zapamtite, ovo nije romantična veza, tako da ne treba da strahujete od “emotivnog prtljga”, odnosno da osećate krivicu kako će se ono drugo osećati.

Izvor: Wikihow

Foto: Yayimages

Pogledajte još