Međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja: Dodir Pariza

Na slici: Stacey Broughton

Na sajmu se mogu naći: proizvodi za negu kože lica i tela, kao i proizvodi za negu kose, najsavremenija oprema i aparati, solarijumi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art.
Pored izložbenog dela svaki sajam ima kongresni deo, a na predstojećem sajmu biće održano preko 30 kvalitetnih predavanja. Profesionalci u industriji lepote moraju posetiti sajam Dodir Pariza i uveriti se šta je to što ovu manifestaciju dovodi u Beograd već 12. godinu za redom.
Kozmetičare očekuje mogućnost učlanjenja u CIDESCO, međunarodni komitet za estetiku i kozmetologiju. CIDESCO sertifikat koji izdaje ovaj komitet validan je u svim zemljama sveta. Među važnim predavačima se nalaze: dr Andrea Bovero, predsednik CIDESCO Italija, prof. Alessandro Paoletto, potpredsednik CIDESCO Italija.

Jedna od največih zvezda među frizerima i jedan od najboljih frizera na svetu, Stacey Broughton iz Londona, pionir Vidal Sasson akademije i član asocijacije myhairdressers.com, biće gost prolećnog sajma, kao i Diva Professional Styling edukatori: Joseph Koniak, britanski stilista koji je radio na velikim filmskih hitovima, kao što su: Skyfall, Mamma Mia, Batman i sa mnogim modnim ikonama (Kate Moss, Naomi Campbell, itd.) i Stephen Hamilton, frizer i stilista popularan među poznatim imenima sa javne scene, poput britanskih pop zvezda Jamelie, Pet Shop Boys, glumice Kristin Scott Thomas i modne kuće Burberry. Koniak i Hamilton će glamur londonskih modnih pista preneti na sajam Dodir Pariza.

Među gostima sajma biće i Amica edukator Chelsea Blair, koja je usmerena na stilizovanje kose za editorijale, sarađuje sa velikim brojem talentovanih fotografa i veoma je posvećena umetničkom izrazu, često radi iza scene New York Fashion Week-a, uz najpoznatije stiliste sveta, zatim edukator za Free Limix, profesionalni stilista Alessandro Pergreffi iz Italije, Michael Marenco, poznati svetski frizer i stilista, kreativni direktor brojnih modnih događaja. Njegov talenat i njegovu strast prema svom poslu prepoznali su mnogi, pa je Marenco već godinama angažovan od strane TONY & GUY i mnogih drugih svetskih frizerskih brendova. Radio je za poznate modne brendove, kao što su: Dior, Chanel, Versace, Prada, Nina Ricci, Cavalli, Swarovski, Chaumet, Fendi, Roland Mouret, Armani, Van Cleef & Arpels. Još jedan gost sajma biće Dieter Kaiser koji je već 26 godina Schwarzkopf Professional trener i 4 godine Indola trener. Radio je za Johna Eltona, Gianfranco Ferre-a, Donatellu Versace.

Na sajmu će biti održana i dva tradicionalna takmičenje: 15. takmičenje u šminkanju ‘’Face and Body art’’ i 4. takmičenje u modeliranju i dizajnu noktiju ‘’Magic and nails’’.

Više informacija na www.sajamkozmetike.com

Pogledajte još