Šta nam kažu planete: april 2014. godine

Mesec u Biku, uz podršku Jupitera, garantuje da sve aktivnosti započete 2. aprila mogu uroditi plodom, naročito pošto je Mesec u fazi rasta. Posebno je lep dan za donošenje bilo kakvih odluka, pravne poslove, ali i sklapanje braka. Brak sklopljen pod ovakvim aspektom i položajem Meseca biće zapravo jedan od najstabilnijih brakova, ali treba imati na umu, ukoliko partneri kasnije požele da se rastave, teško će se razrešavati odnosi sklopljeni pod ovim aspektima i nekoga će to mnogo koštati, materijalno gledano.

Svakako, april mesec započinjemo izraženom potrebom za lepim, čula se bude, a estetika je na vrhuncu. Odlučite upravo ovih dana da kupite neki dobar parfem, da odaberete miris koji će vas pratiti ovog proleća.

Jedan od lepših aspekata koji će obeležiti april jeste konjukcija Venere i Neptuna, a u znaku Riba. U astrologiji ovaj aspekt možemo nazvati - aspekt čarolije. Emotivna ispunjenost, osećaj kao da smo ni na nebu ni na zemlji, mogućnost da naši snovi postanu java. Ali se postavlja pitanje a šta nakon ovog aspekta, kada se "probudimo" i shvatimo da smo pod uticajem ovog aspekta pomalo stavljali "ružičaste naočare", idealizovali i odnose i osobe koje predstavljaju predmet naše želje. Svakako, ostaje jedno prelepo iskustvo, trag osobe koja nas je zaintrigirala.

Ne propustite šansu da u periodu od 6 - 21. aprila nekoga upoznate, pustite ljubav u svoj život, a pod prilično neobičnim okolnostima. Ovo je aspekt svih devojaka koje studiraju medicinu ili su završile nešto slično, te radeći svoj posao i možda spašavajući nekog, pomažući nekome, shvataju da su zapravo upoznale svog princa. Ovo su periodi kada preko društvenih mreža otputujemo u najdalje predele gde nas zapravo čeka sudbinska ljubav. Umetnički talenti su na vrhuncu, stvarajte dela, pišite, crtajte...

Svakako, pred kraj meseca se pruža realna mogućnost da ostvarimo svoje emotivne snove i započnemo sve ono o čemu smo maštali tokom čitavog prethodnog perioda, naročito u periodu od 15. aprila kada je planeta Pluton započela svoj put unazad i kod svih nas donosi preispitivanje na ličnom nivou, transformaciju, regeneraciju ličnosti, pa i osećanja.

Pozivi, ljubavne poruke, pokloni, cveće, nakit. Uzvraćen poljubac koji će ipak ukazati na trajnost emocije, a dobijen u periodu od 21. aprila do kraja meseca može da ukaže na početak jedne, pomalo nestvarno lepe ljubavne priče, koja i ne mora da ima svoj kraj. Zavisi koliko, od koga i šta očekujete...

lovesensa.rs

Pogledajte još