Ples naporniji od vaterpola: Šapića zabolela glava od silnih vratolomija!

0

Ostalo je još manje od 48 sati do prvih ocena sudija u šou-programu „Ples sa zvezdama“, a pored svakodnevnih proba, profesionalni plesači i javne ličnosti se okupljaju i kako bi uvežbali zajednički ples.

Iako umorni i iscrpljeni od vežbanja, kao vojnici slušaju koreografe i uče nove korake. Napred, nazad, levo, desno, odjekuje salom, a sve oči su uprte u učitelja Ivana.

Ne stižu ni da jedu

Najveće glavobolje novi ples je zadao političaru i bivšem vaterpolisti Aleksandru Šapiću, koji se hvatao za glavu od muke.

Nisam očekivao da će me ples ovako umoriti. Treninzi su mi naporniji od vaterpola – požalio se Šapić okupljenima.

Na ulasku u plesnu salu sreli smo Lenu Bogdanović, koja je upravo završila svoju probu i istrčavala da završi svoje obaveze.

– Nemam vremena ni da jedem – požalila se Lena.

Strasti se smirile

Milojku Pantiću, reklo bi se, ništa nije teško. Između Milena Kalinića i njegove učiteljice plesa nema više tenzije, iako njihov prvi susret nije baš obećavao. Oni se odlično razumeju i kao da plešu već duže vreme, sve im ide s lakoćom.

Igor Lazić Nigor se, naravno, kao i uvek, zabavlja. A ko je od njih najvredniji i najtalentovaniji, videćemo u nedelju i ponedeljak od 21 sat na Prvoj.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.