Uz ovu stvar su i fudbaleri uhvatili ritam: Pesma "Lepo, lepo" najavljuje vrelo leto!

0

Psirico su jedna od najpopularnijih grupa iz Bahie (severozapad Brazila), a čine ga pevač i kultni perkusionista, Marcio Victor, koji je sarađivao sa mnogim lokalnim i internacionalnim umetnicima.

Psirico su ove godine sve nade položili u pesmu „Lepo, lepo“.

„Lepo, lepo“ je već veliki hit u Brazilu, a zahvaljujući društvenim mrežama, ova pesma se širi neverovatnom brzinom širom sveta. Dobro poznate muzičke zvezde snimile su čak svoje verzije ove pesme, među njima Solange Almeida, Preta Gil, Anitta, i Gusttavo Lima.

Koreografija za ovu pesmu je takođe „zarazna“, u Brazilu, ali i u Evropi, plesni pokreti za pesmu „Lepo, lepo“ šire se toliko da su i velike fudbalske zvezde, Nejmar i Dani Alves, uhvatile ritam!

Psirico postoje već 12 godina, imaju mnogo hitova i pregršt osvojenih muzičkih nagrada. Između ostalog, više puta su osvojili prestižnu Dodô e Osmar nagradu, koju su ustanovili brazilski radio 104 FM i novine A Tarde.

Victor i njegov bend ne propuštaju Bahajski karneval, najveći ulični festival, poznat po fenomenalnim žurkama, u kojima učestvuje preko 2,7 miliona ljudi svake godine!

Ako ovoga leta i ne odete u Brazil, barem možete da igrate uz „Lepo, lepo“:

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.