Saznajte koji poznati DJ će biti kum na venčanju Kaje i Džunior Džeka

MLADENCI - Konačno će Kaja postati moja supruga! Jedva sam dočekao taj trenutak - rekao je za “24 sata” Džunior Džek, koji nam je objasnio da su problemi oko papirologije učinili da do venčanja ne dođe ranije.

- Za samo nekoliko dana će se ostvariti ono o čemu maštam otkad sam je upoznao. Venčanje će se desiti ovde gde živim, u Briselu, a ceremoniji venčanja će prisustvovati samo naši najbliži prijatelji i porodica. Mogu vam reći da je moj komšiluk, takođe, jako srećan. Kaju ovde svi obožavaju - uz osmeh nam priča budući mladoženja.

Njihov kum, kako smo saznali, biće Dejvid Geta. Mlada, kojoj je ovo treće venčanje po redu, neće obući venčanicu.

- Udaću se u farmerkama i majici. Naravno, imaću bidermajer - rekla nam je Kaja. Ona od svog venčanja, umesto tradicionalnog i stereotipnog okupljanja svatova, očekuje ludu i nezaboravnu žurku koju će svi dugo prepričavati.

Katarina Ostojić Kaja i Vito Lućente, alijas Džunior Džek, verili su se krajem 2011. godine u Veneciji, nedugo nakon što su se upoznali. Par je krajem prošle godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi mislili da će se odigrati famozno venčanje, međutim, Ostojićeva tada nije imala sva potrebna dokumenta kako bi mogla legalno da stupi u brak sa svojim izabranikom.

Venčanje sa Džuniorom Kaji će biti treće po redu. Pevačica iza sebe ima dva neuspešna braka. Iz prvog ima ćerkicu Nikolinu (11), a iz drugog nema dece.

24sata

Pogledajte još