SKANDAL: Sajmon Kauel dao otkaz Džejmsu Arturu zbog pesme o terorizmu i drogi!

Foto: AP/Jordan Strauss

Da je Sajmon Kauel rigorozan u odabiru talenata svi znaju, ali ovoga puta je napravio jedan nesvakidašnji korak – prekinuo je zauvek saradnju sa novom zvezdom i pobednikom britanskog X Factora, Džejmsom Arturom. Kako navode ostrvski mediji, mladi pevač je dobio otkaz jer tekst novog singla sadrži neprimerene reči i izraze, kao i govor mržnje!

Sajmon je bio u početku bio tolerantan prema pevaču ali nakon nekoliko ispada, njegovo strpljenje je popustilo.

-Džejms je autodestruktivan. Svojim postupcima sebi samo odmaže u karijeri. Kao da je želeo da ga isteraju iz izdavačke kuće. Produkcija je bila izuzetno popustljiva prema pobedniku “X Factora”, ali sada im je svega dosta – priča izvor britanskog tabloida “Sun”.

U tekstu njegove nove pesme “Follow The Leader” Artur peva kako će nekome “razneti porodicu kao da je terorista” a u jednom stihu kaže kako travu puši po ceo dan. Pevač se putem Tvitera oglasio rekavši da je stih o terorizmu citat iz pisma jednog “poremećenog” fana, koje je stiglo na njegovu adresu.

- Pogledaj šta si mi uradio, plačem zbog glupih sra*a, ti si je*eni homofob, kamo sreće da te nikada nisam pustio blizu mene, da pomislim da sam te trebao ostaviti u životu, razneću tvoju porodicu kao terorista – stihovi su Džejmsove pesme.

- Artur je imao specijalan tretman od strane produkcije i Sajmonove izdavačke kuće, kao ni jedna zvezda “X Factora” do sada, ovo je tužan način da se ovakva saradnja završi – navodi izvor blizak Sajmonu Kauelu.

Ali, ovo nije prvi Džejmsov ispad. Ranije je bio poznat po raznim skandalima i pisanju homofobičnih stihova. Podsećamo da je on bio pobednik “X Factora” u sezoni 2012. Nakon toga je davao brojne intervjue kako ga je slava uništila i da se oseća depresivno.

Ovako je Džejms Artur pevao u “X Factoru”:

telegraf

Pogledajte još