PRESEO IM PROVOD: Policija sat vremena proveravala Seku i Veljka?!

Njih dvoje su se vraćali iz provoda iz Novog Sada i tada ih je patrola zaustavila, međutim, saobraćajni policajci nisu tražili samo dokumenta, već su radili detaljan pregled svakog ćoška unutar kola.

"Veljko i Seka su pre nekoliko dana izašli u jedan klub u Novom Sadu. Toliko su se lepo proveli da nisu ni slutili da će im se desiti nešto loše. Dok su se vraćali iz Novog Sada, zaustavila ih je patrola. Iako su pomislili da u pitanju samo rutinska kontrola, Veljko je, kao vozač, dao svoja dokumenta, ali oni su zatim tražili i Sekine isprave, a potom zahtevali da oboje izađu iz automobila. Njih dvoje su pomislili da se policajci šale sa njima, ali kada su videli da su ozbiljni, zbunjeno su napustili svoj četvorotočkaš", izjavio je za izvor blizak pevačici i dodao da je Seka bila šokirana kada su počeli da pretresaju ceo automobil.

"Čim su izašli napolje, policajci su počeli da pretresaju njihova kola. Seka je sa nevericom sve to gledala, a oni pregledali svaki deo automobila. Iako je u sebi pomišljala da se neko šali sa njom, situacija je bila ozbiljna. Pogotovo što ih je policija držala sat vremena na ulici gde je bilo prilično hladno. Nakon što su pretresli ceo automobil i detaljno pregledali njihove isprave, izvinili su im se na smetnji i pustili ih da voze svojim putem. Seka nije mogla da veruje da su je bez potrebe pretresali, a Veljko ju je jedva smirio u kolima. Međutim, sve se na kraju dobro završilo i njih dvoje su nastavili put ka kući u Staroj Pazovi", dodao je izvor blizak Aleksićevoj.

U nameri da saznamo kako joj je bilo u trenutku dok je gledala kako joj policija detaljno kontroliše automobil, kontaktirali smo sa Sekom, ali se ona nije javljala.

kurir

Pogledajte još