Koji su sigurni znaci da je muškarac “otrovan po vas”?

Izbegava da vas direktno gleda u oči, jer...

...Momci iza kojih je debeo istorijat varanja, imaju ovaj “problem”! Sigurno ste sa potencijalnim preljubnikom, ako vas ne gleda u oči, smeši se drugim ženama dok pričate ili je nejasan oko detalja...

Može biti nesiguran i opsesivan ako...

Vas često dodiruje. Muškarci koji nisu sigurni u sebe, mogu biti previše zahtevni. Često će vas dodirivati po ramenu, vratu, sve u nameri da vas “zgrabe” i zadrže... Jezivo, ali ovi muškarci često gledaju u pod.

Želi sve da kontroliše ako...

...je stalno u vašem prostoru i bez poziva! “Kontrolori” su često glasni, kreću se zauzimajući sav raspoloživi prostor, ukazujući na to da oni vuku sve konce (samo u svojim glavama)!

Može biti sebičnjak ako...

...Hoda ispred vas. Momci koji hodaju ispred, ostavljajući vas iza sebe, daju vam do znanja da su samo oni važni u vezi, a ne oboje. Obratite pažnju na signale kao što su: Konstantno glađenje kose, potajno gledanje u sopstveni odraz u svim raspoloživim ogledalima, ali i započinjanje rečenice sa: “Ja sam...” - ovo govori da je on pod brojem jedan na svojoj listi prioriteta!

Može biti ljubomoran tip, ako...

...Previše zuri u vas! Jedno je praviti kontakt očima, ali sasvim drugo je zuriti u nečije oči tako intezivno, da vam postane neprijatno. Ovo je podsvesni signal kojim vam daje do znanja da ste njegovo “vlasništvo”

Izvor: cosmopolitan

Foto: Yayimages

Pogledajte još