Koji su sigurni znaci da je muškarac “otrovan po vas”?

0

On može da bude beskrajno seksi, da bude ostvarenje vaših snova, sjajan u seksu, divan u šetnji, ali da li je u isto vreme i opasan po vas i vaše emocije?

Izbegava da vas direktno gleda u oči, jer…

…Momci iza kojih je debeo istorijat varanja, imaju ovaj “problem”! Sigurno ste sa potencijalnim preljubnikom, ako vas ne gleda u oči, smeši se drugim ženama dok pričate ili je nejasan oko detalja…

Može biti nesiguran i opsesivan ako…

Vas često dodiruje. Muškarci koji nisu sigurni u sebe, mogu biti previše zahtevni. Često će vas dodirivati po ramenu, vratu, sve u nameri da vas “zgrabe” i zadrže… Jezivo, ali ovi muškarci često gledaju u pod.

Želi sve da kontroliše ako…

…je stalno u vašem prostoru i bez poziva! “Kontrolori” su često glasni, kreću se zauzimajući sav raspoloživi prostor, ukazujući na to da oni vuku sve konce (samo u svojim glavama)!

Može biti sebičnjak ako…

…Hoda ispred vas. Momci koji hodaju ispred, ostavljajući vas iza sebe, daju vam do znanja da su samo oni važni u vezi, a ne oboje. Obratite pažnju na signale kao što su: Konstantno glađenje kose, potajno gledanje u sopstveni odraz u svim raspoloživim ogledalima, ali i započinjanje rečenice sa: “Ja sam…” – ovo govori da je on pod brojem jedan na svojoj listi prioriteta!

Može biti ljubomoran tip, ako…

…Previše zuri u vas! Jedno je praviti kontakt očima, ali sasvim drugo je zuriti u nečije oči tako intezivno, da vam postane neprijatno. Ovo je podsvesni signal kojim vam daje do znanja da ste njegovo “vlasništvo”

Izvor: cosmopolitan

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.