Reci mi kakav telefon koristiš, reći ću ti kakav si

Korisnici imaju gomilu setova ikonica, lančera, vidžeta i wallpapera koje mogu da izaberu prema svojim željama. Načini na koji koristite sve ove elemente mogu učiniti vaš telefon sjajnom ili dosadnom konfiguracijom.

Prošli smo nekoliko Android foruma koji se bave ovom tematikom tipa „Podelite vaš home screen“ i pronašli smo da većina korisnika postavlja svoj home screen na jedan od pet načina. Pa čak i vi koji sada čitate ovo upadate u jednu od tih kategorija. Ne verujete nam? Predstavljamo vam pet vrsta Android korisnika i kako oni postavljaju svoj home screen:

1. Stock Android korisnik

(old_image)

Stock Android korisnik je neko ko ne želi mnogo da personalizuje svoj home screen. Oni su možda skoro dobili svoj prvi Android i ne znaju kako da promene stvari, ili možda zaista vole način na koji su to uradili Samsung ili Google . Koji god da razlog postoji, oni i dalje koriste originalnu konfiguraciju i sasvim im dobro prija. Možete mnogo toga postići kada ne menjate lančer svaki drugi dan. Čekaj, šta je lančer?

Omiljeni obrok u Mekdonaldsu: Happy Meal
Omiljeno piće: sok od pomorandže.

2. Themer korisnik

(old_image)

Themer korisnik je neko ko želi da 'isprlja svoje ruke' i da njegov telefon izgleda onako kako on želi. Možda su jednog dana naišli na neke Android forume i otkrili način na koji mogu da oblikuju svoj telefon. Počinje sa jednostavnim setom ikonica. Bezopasno, zar ne? Sledeće što se desi je da počinju mnogo da eksperimentišu sa kodom, pokušavajući da pronađu svoj omiljeni lančer. Ali sad, wallpaper nije kako kako treba! Tako sam blizu savršenog home screena!

Omiljeni obrok u Mekdonaldsu: Chicken strips 5 komada
Omiljeno piće: Red Bull

3. Minimalisti

(old_image)

Minimalisti su oni koji su prošli Themer fazu. Videli su sve i sada je vreme da uspore malo stvari. Da ih učine jednostavnim. Imaju oštro oko za dizajn, ili je to ono što će vam reći. Svaka aplikacija i svaki vidžet je pedantno izabran, postavljen i organizovan. Čoveče, baš bih voleo da skinem ovu aplikaciju, ali nekako mi se ne sviđa ikonica!

Omiljeni obrok u Mekdonaldsu: hamburger
Omiljeno piće: voda

4. Zgodna riba

(old_image)

Oni koji vole ovu vrstu home screena uvek imaju neku zgodnu ribu na početnom ekranu. Oni po ceo dan vole da gledaju zgodne ribe. Pa ko ne voli? Oni ih toliko vole da su odlučili da ih menjaju ko čarape svaki put kada upale telefon. Mnogi se osećaju suviše postiđeno da bi postavili oskudno odevenu ribu na svoj početni ekran. Ali ne i oni koji vole ovu vrstu home screena. Hej, da li ste videli novu sliku Monike Beluči?

Omiljeni obrok u Mekdonaldsu: Big Tasty McMeni
Omiljeno piće: pivo 0.5l

5. Ružno pače

(old_image)

Moć androida nekada može da padne i u pogrešne ruke. Povremeno možete baciti pogled na nečiji home screen i videti pravu katastrofu. Onaj ko voli ovakvu vrstu home screena uporno pokušava da njegov home screen izgleda baš onako kako je zamisliio. Kao u priči o ružnom pačetu, postoji lepota čak i u ružnim stvarima u životu. Samo morate da čekate dovoljno dugo da biste je videli. U pogledu ovakvog home screena, samo trebate da sačekate da se telefon ugasi.

Omiljeni obrok u Mekdonaldsu: pomfrit
Omiljeno piće: Fanta

Izvor: Phandroid

Pogledajte još