Erotske igre: 5 ideja kako da “začinite” vaš seksualni život!

Na sreću postoje erotske igre koje mogu oživeti vaš seksualni život i ponovo ga učiniti uzbudljivim. Ne, ne radi se samo o “Kamasutri”, već o nekim drugim “sitnicama”...

Seksi igračke

Prvi korak je da investirate u dobre seksi igračke s kojima se možete zabavljati dok ste sami, ali i sa partnerom. Dildoi i vibratori su izvanredne igračke koje će začiniti vaš seksualni život. Dildoi su obično u obliku penisa i možete ih naći u mnogo različitih boja i veličina, dok su vibratori u obliku “zeca”, “patke” ono što će svakako uneti varnice u vaš krevet! Postoje čak i vibratori sa daljinskim upravljačem, te eto vaše seksi zabave u dvoje!

Kostimirajte se i igrajte uloge

Pretvarajte se da ste neko drugi za noć vrelog seksa! Razgovarajte o svojim omiljenim erotskim pričama sa svojim partnerom, izaberite uloge koje vam se najviše dopadaju i spremite se za nezaboravnu noć! Seksi medicinske sestre, studentkinje ili francuske sobarice? A možda mala igra dominacije? Izbor je na vama, budite maštoviti!

Igrajte igre!

Zanimljive seksi igrice umeju da “ugreju” atmosferu u spavaćoj sobi. Klasična varijanta je poker u svlačenje, a možda budete i sami kreativni pa zapišete razne “zadatke” na papirićima, a onda uzmete kockice... Igre su tako seksi!

Osvežite ukuse i poprevite "apetit"

Vaša usta igraju ogromnu ulogu u seksu, pa zašto ih ne zabaviti? Učinite ljubljenje i lizanje zabavnijim, tako što ćete premazati vaša tela šlagom, čokoladom... A da bude još zanimljivije, dok koristite usta i jezik, ruke nisu dozvoljene! Uživajte!

Seksi striptiz

Hvala Diti Fon Tiz za striptiz predstave! Postanite i vi fam fatal za to veče, obucite se u crnu čipku, odbacite inhibicije... Isprobajte kako vam stoje nalepnice i kićanke na bradavicama, plešite i lagano se oslobađajte odeće, nigde ne žurite!

Izvor: sofeminine.

Foto: Yayimages

Pogledajte još