Kakav poklon: Beyer beogradske klabere vodi na Kristijana Varelu!

Svi koji 11. aprila, na samom ulazu u KPGT, kupe ulaznice za nastup Adama Bejera po ceni od 1.500 dinara, dobiće potpuno besplatno i ulaznicu za rođendanski party Heineken Lucky Records događaja. Predstojeća proslava, čije su pripreme već uveliko u toku, biće održana 14. juna na jedinstvenoj lokaciji, na kojoj su se u prošlosti održale brojne legendarne žurke koje su oblikovale muzički ukus beogradskih klabera.

Organizori su za 14. jun potvrdili nastupe Kristijana Varele, Luiđija Madone i Mladena Tomića, kojima će se za gramofonima pridružiti i slavljenik Speedy. Ulaznice za ovaj tehno spektakl biće u prodaji u izuzetno ograničenom broju, uprkos ogromnom interesovanju publike. Razlog tome je akcija poklanjanja ulaznica vernim fanovima koji kupe ulaznice za nastup Adama Bejera, kuma švedske tehno scene, na ulazu u KPGT, 11. aprila.

Svi oni koji su u pretprodaji već kupili karte za nastup Adama Bejera i Toma Hejdsa, isto tako imaće priliku da dođu do svoje ulaznice za rođendan serijala Heineken Lucky Records po neverovatno povoljnoj ceni, takođe na ulazu u KPGT.

Drumcode spektakl, u okviru kojeg će nastupiti ove dve zvezde, samo je uvod u tehno šou koji organizatori spremaju za rođendansku proslavu koja je zakazana za 14. jun. Budite deo najboljeg provoda u gradu zakazanog za petak 11. april, koji vam obezbeđuje Heineken Lucky Records, obezbedite dve ulaznice po ceni jedne i spremite se za vrelo tehno leto u Beogradu!

Pogledajte još