BLAM: Šta je sve aerodromsko obezbeđenje otkrilo kod putnika!

1. Čovek je priznao da su mu planovi da zaprosi devojku u vazduhu propali, kad je na detektoru metala zapištao verenički prsten koji je držao u džepu. Obezbeđenje ga je pretreslo i izvadilo prsten iz kutije pred njegovom devojkom, koja je naravno, sve odmah shvatila.

2. Žena se obrukala kad su joj iz ručnog prtljaga izvadili velike, isprane babske gaće - i to ni manje ni više nego pred poslovnim klijentima sa kojima je putovala.

3. Žena koja je putovala sa roditeljima verovatno nije satima prestala da crveni nakon što je skener jasno pokazao veliku i očiglednu seks igračku u njenoj torbi.

4. Još jedan malerozni putnik je kretao na romantičan odmor sa svojom novom devojkom kad su ga zaustavili radi rutinske provere. Iz njegovog ručnog prtljaga su izvukli donji veš sa braon "tragovima" - ako znate na šta mislimo - na šta je on počeo da se pravda kako ih je slučajno spakovao.

5. Jedna žena je bila povučena u stranu gde su čekali naoružani policajci jer je skener otkrio pojas municije za koji se potom ispostavilo da je samo red AA baterija.

6. Baka koja je putovala sa unucima je imala veliki problem da objasni kesicu belog praška obezbeđenju koje je bilo uvereno da su u pitanju narkotici A klase. U pitanju je bio prašak za veš, jer ga baka uvek nosi na putovanja za slučaj da se deca isflekaju.

7. Jedan muškarac je bio veoma postiđen kad ga je obezbđenje nateralo da preda veliku tubu lubrikanta "za lične potrebe".

8. Drugi je mnogo gore prošao kad je tokom rutinske provere u njegovom prtljagu pronađena ogromna kolekcija pornografije.

9. Muškarac u 40-im godinama se namučio na putovanju kad je obezbeđenje pred njegovom mnogo mlađom devojkom iz njegovog kofera izvadilo kremu protiv hemoroida.

10. Jednu devojku je provera umalo koštala veze kad je obezbeđenje ispitivalo o lekovima koje je ponela na putovanje pred dečkom. U pitanju su bili antibiotici za njen genitalni herpes.


Sad kad znate šta se drugima desilo, verujemo da ćete mnogo pažljivije pakovati kofere...

Foto: yayimages.com
T.D.

Pogledajte još