OBRT: Adil neće nagodbu s tužilaštvom!

Nema ništa od pomirenja!
Adil Maksutović, koji se sumnjiči da je 6. decembra prošle godine pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, odustao je od nagodbe s Prvim osnovnim tužilaštvom. Kako je potvrdio za Kurir njegov branilac Goran Petronijević, pevač je razmišljao o tome da na ceo slučaj stavi tačku tako što će uplatiti određenu sumu novca u humanitarne svrhe, ali je ipak odlučio da dokazuje nevinost pred sudom.

- Odlučili smo da odustanemo od nagodbe i da ceo slučaj poverimo sudu, koji će na osnovu dokaza proceniti da li je nasilja bilo ili ne. Mi smo već predložili svedoke - kaže advokat Petronijević.

Podsetimo, Adil je na saslušanju tvrdio da svoju nevenčanu suprugu, inače ćerku Džeja Ramadanovskog, nikad nije udario.
- Tačno je da smo se toga dana, 6. decembra prošle godine, Ana i ja posvađali, ali nisam je udario! Nikad to ne bih učinio. Ona je majka mog deteta, a to nije mala stvar - izjavio je Adil na saslušanju.

Preselo mu
SVAĐA OKO RUČKA

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski posvađali su se navodno u stanu u kom su živeli s detetom oko pasulja koji je ona spremila, a koji nije bio po njegovom ukusu. Kako je Džejeva ćerka prijavila policiji, posle žučne svađe, fizički je nasrnuo na nju i naneo joj lake povrede.

Ana Ramadanovski, međutim, izjavila je da ju je pevač tokom svađe prvo gurnuo na pod, zatim udario po glavi s obe šake u isto vreme, a onda je šutnuo u stomak. Međutim, navela je da nije imala nikakve vidljive povrede, kao i da se ne pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.

- Dve strane, pre nešto više od mesec dana, izrazile su spremnost da se na ceo slučaj stavi tačka sklapanjem sporazuma. Međutim, očigledno je da su se u međuvremenu odnosi ponovo pogoršali, pa će konačnu reč o svemu dati sud - kaže izvor Kurira iz istrage.

kurir

Pogledajte još