Sigurni znaci da se ponašate kao ludača (i da je vreme da prestanete)

Konstantno zovete tipa i šaljete mu poruke
Njega treba da bude sramota ako vi treba da mu šaljete prvu poruku, ali vas ako mu pošaljete 4. Dame, kad mu pošaljete nekoliko poruka za redom, a on ne odgovara, to je siguran znak da ste malo poludele. U redu je da mu pošaljete jednu poruku ako je nesiguran dal vam se dopada, ali više od toga je prosto znak da ste "teške za održavanje". Tako da, ako odgovora nema, ili nije zainteresovan, ili ste ga uplašile.

Pitate svakoga da li se NJEMU dopadate

Da, sve volimo da pričamo o tome kako smo upoznale tog preslatkog tipa, i pričale sa njim satima, za to služe prijateljice. Ali, ako svakoga pitate šta misli, da li mu se dopadate, to je znak da ludite. Ako prepričate istu priču 20 puta, samo da biste čule šta treća osoba misli da li mu se i koliko dopadate čini da delujete blesavo. Ako mu se dopadate, znaćete.

Fizičko i sajber uhođenje
Postoji razlika između kratke online provere dečka koji vam se dopada i toga da provedete celu noć učeći sve što možete da pronađete o njemu na Facebooku, Twitteru i Tumblru. Sa svim ovim načinima da saznate gde vaša simpatija boravi i šta sad radi, znamo da je veliko iskušenje, ali iskontrolišite se.

Uvek ste mu dostupni
Još jedan znak da je žena poludela, je kad je uvek pri ruci za NJEGA, šta god mu treba. Naterajte ga da malo sačeka kad vas nazove, odložite sastanak za drugi dan. Ne želite da misli da živite samo kad je on tu!

Prebrzo se emotivno vezujete
Drage dame, siguran znak ludila je kad se žensko instant zaljubi u svakog muškarca koji pokaže imalo pažnje. Budite malo više rezervisane, nemojte odmah uplitati emocije, na duže staze, to je mnogo bezbednije za vaše srce.

Promena ličnosti
Kad ste u vezi, sigurno ne želite da postanete potpuno drugačija osoba. Njemu se sigurno dopalo nešto kod vas, zašto biste se menjale? Ako on nešto voli, ne morate sebi da isperete mozak, imate pravo na svoja mišljenja i stavove!

Proveravate telefon svakih pet sekundi

Ako nazove, nazvao je, isto važi za poruke. Nema potrebe da stalno proveravate da li ste slučajno propustile poziv, poruku, ili status na fejsu!

Projekat

Znamo da želite da pomognete svom muškarcu, ali ako pokušate da mu nametnete potpunu promenu stila i ponašanja, budite sigurne da će bežati glavom bez obzira! E, to je znak lude devojke...

Spuštate ga

Kad nekome ponudite konstruktivnu kritiku, to je donekle ok, dokle god to radite suptilno. Međutim, ponekad devojke misle da čine muškarcu uslugu kritikom, ali to može da ode u suprotnom smeru - on će se osećati kao da nije dovoljno dobar za vas i ponizićete ga, a onda ste ostali bez njega.

Preuzimanje profila na društvenim mrežama

Još jedan znak da niste pri sebi je preuzimanje njegovog profila. Postavljanje statusa na njegov zid, konstantno twittovanje, milion tagova na istagramu... prosto je preterano! Ako to oboje radite, ok, ali ovako samo deluje kao da luda devojka kači dokaz svojih osećanja svuda po netu.

Ljubomora

Ljubomora sigurno nije način da dođete do njegovor srca. Konstantne provere njegove odeće, traženje od prijateljica da testiraju njegovu vernost i provere telefona će učiniti da delujete potpuno ludo...

Laži
Sitne laži mogu da narastu do neviđenih razmera. Samo poštedite i sebe i njega toga, i budite iskrene.

Košmari
Ako ste sanjale da vas je dragi prevario, to nije razlog da se ljutite na njega! Možete da mu spomenete, ali nemojte biti opsednute time!

Znamo da je teško kontrolisati se kad ste zaljubljene, kad leptirići čine svoje, ali udahnite duboko i razmislite kako to njemu može da izgleda!

Foto: yayimages.com
T.D.

Pogledajte još