RAZOTKRIVANJE: Detalji iz života Anđeline i Breda koje nismo imali prilike da čujemo!

Foto: AP

Nimenovani izvor tvrdi da je Anđelina sklona potpunoj kontroli svog dugogodišnjeg verenika, kao i da strogo pazi o imidžu u javnosti, što se odnosi ča k i na njihov stil oblačenja.

- On radi šta Anđelina kaže, ali kad ona ne vidi, voli da konzumira marihuanu i cigarete - tvrdi izvor.

Mnoge će iznenaditi da Angelina i dalje mrzi Dženifer Aniston, bivšu Bredovu suprugu, te da na nju i dalje gleda kao na konkurenciju, na ličnom i profesionalnom nivou.

- Anđelina prati tekstove o sebi u novinama. Sviđa joj se ta hipi slika koju javnost ima o njoj, poređenja s Odri Hepbern i putovanja svetom zbog nesebičnih stvari koje radi - otkriva izvor.

Takođe, Bred i Endži u svom domu nisu šefovi, već tu ulogu imaju nihovo šestoro dece, koja kuću doslovce umeju da okrenu naglavačke.

- Ta deca su divlja. Vrište u svako doba dana i noći, i veoma su neuredna. U svakom uglu mogu se naći ostaci hrane, omoti od slatkiša, hrpa igračaka, pa čak i mrtve bube - govori izvor, te dodaje da holivudski par misli da je to super, iako bi mnogi rekli da je odvratno.

Bred je kao roditelj više disciplinovan, pa zato su najveći kamen spoticanja između ovog para upravo deca, to jest kako ih pravilno odgajati. Uprkos svim nesuglasicama, Bred i Anđelina su i dalje ludi jedno za drugim.

- Mesto gde nemaju problema je spavaća soba, tamo su kao zečevi - tvrdi izvor, ističući i da se lepa glumica u Breda zaljubila čim su se upoznali.

Njihova spremačica jednom je prilikom u njihovoj sobi našla brdo seksualnih igračaka.

- Čim uhvate priliku, završe u krevetu. Vole se, pristaju jedno drugom - zaključuje izvor.

pressonline

Pogledajte još