Željko Joksimović: Našoj sreći nema kraja!

- Ne mogu biti srećniji. Sve je prošlo u najboljem redu, a Jovana i Kosta se sada osećaju odlično - kazao je Željko za „Blic“ nakon što je juče posetio suprugu u bolnici „Medigrup“ na Novom Beogradu.

Jovana Joksimović se porodila u četvrtak uveče a, kako kažu prijatelji, porođaj je prošao bez komplikacija.

- Porodila se putem carskog reza, ali nije bilo nekih komplikacija. Trudnoću je vodio profesor Ljubić, koji je i doneo malog Kostu na svet - kaže izvor Blica.

Inače, Joksimović je rekao da su ime za sina on i Jovana izabrali isključivo zbog „zvučnosti“.

- Jednostavno nam se svidelo, nismo imali neki razlog da ga tako imenujemo. Zvučalo je simpatično - objasnio je srećni tata .

On je veliko slavlje s prijateljima i porodicom organizovao sinoć u jednom restoranu na Adi, a rekao je kako su i bake i deke malog Koste presrećni zbog prinove.

- Jovanina i moja porodica ne mogu biti srećnije. Svi jedva čekaju da ga vide. Nadam se da ćemo u ponedeljak uspeti da odvedemo sina kući - rekao je on.

Inače, mali Kosta je Željkovo drugo dete, jer iz prvog braka s Vesnom ima ćerku, osamnaestogodišnju Minu. Ona nije želela da komentariše to što je dobila brata, rekavši da „osećaje vezane za rođenje deteta deli samo s najbližima“.

Jovana i Željko su u vezi od 2008, kada su se zbližili tokom zajedničkog angažmana na Evroviziji u Beogradu. Oni su nakratko raskinuli 2011. Jovana je tada izjavila da se ljubav ugasila.

Ipak, ubrzo su obnovili ljubav, posle čega je usledilo venčanje na Maldivima, gde su proveli i medeni mesec. Oni su nedavno proširili svoj stan, da bi sve pripremili za dolazak Koste.

Alo

Pogledajte još