Lažne maserke opljačkale starca po receptu Nikolije i Ane Nikolić

Foto: YouTube/Printscreen

Za jednom plavušom i jednom crnkom iz BiH raspisana je poternica zbog toga što su kopirajući Anu Nikolić i Nikoliju Jovanović, kao u spotu „Milion dolara“, iskoristile svoj seksepil za pljačku.

One su, glumeći seksi medicinske sestre, došle da masiraju Miloša Tubina (81) iz Sanskog Mosta, a potom mu ukrale 180 evra ušteđevine.

Nasamarile su me tako što su se predstavile kao medicinske sestre iz termalne banje u Tesliću. Rekle su da pomažu starim ljudima, a crnokosa „maserka“ je pokazala masažer iz TV reklame i rekla kako će me besplatno izmasirati po celom telu" rekao je Tubin bosanskim medijima.

One su mu rekle da legne na kauč, na stomak, a u tom položaju nije mogao da vidi šta se događa. Tada je crnka počela da ga masira.

"Masažerom mi je prelazila preko celog tela i govorila mi kako će mi taj tretman pomoći, a ja sam joj rekao da meni još samo smrt može da pomogne
", ispričao je Tubin.

Tek kad je masaža bila završena, a „medicinske sestre“ otišle, starac je otišao u sobu u kojoj je čuvao novac i shvatio da ga je plavuša opljačkala dok ga je crnka masirala.

"Sve je bilo ispreturano, a novca nigde, osim nekoliko novčanica, koje su im verovatno ispale"
, rekao je starac, koji je devojke prijavio policiji.

izvor: Kurir

Pogledajte još