Dosta je bilo foliranja: Veličina je i te kako bitna!

Da li ste znali da su žene mnogo slobodnije kada razgovaraju o seksu nego muškarci? Ne? Mislite još uvek da su sve žene nežna i neiskvarena bića koja o tome ne pričaju jer je to sramota, ma fuj, nije nobl i pristojno? Grdno se varate. U stvarnosti je mnogo drugačija situacija.

Koliko puta ste sami bili svedoci kada muškarci prepričavaju svoje navodne seksualne avanture? Uglavnom se priča banalizuje i svodi na to: ko je koliko puta, ma kako joj je on „pokazao“, seks je trajao tri sata, nije mogla više... Da se razumemo, ima časnih izuzetaka, ali suština je da su to sve prazne priče, preuveličane, a u stvarnosti se desilo i možda nešto sasvim drugo.

Žene su zato mnogo konkretnije i tačno znaju šta hoće. Sem onih, koje misleći prvenstveno na osećanja svog partnera (kakva zabluda, jer on ne misli na isti način), propuštaju da dožive zadovoljstvo time što mu ne govore da mu je „mali“, da nije vešt, da mu je veliki... Ima vremena, i one će se osvestiti!

Da, žene u ženskom društvu otvoreno pričaju o muškarcima, njihovim „ponosima“ i seksu. Bitna im je veličina i nije tačno da dobra veza može da funkcioniše ako u seksu nešto ne valja, posebno ako je reč o veličini njegovog polnog organa. Prvo što ugledate, odnosno osetite kada se upoznajete s potencijalnim partnerom, je fizička privlačnost, a tek kasnije dolazi sve ostalo.

Ako muškarac ima mali polni organ, a vi ste zahtevniji od njegovih proporcija, ne gubite vreme jer ćete sebi uskratiti zadovoljstvo, a njega ćete neminovno ostaviti čim budete naleteli na „primerak“ koji vam paše. Ne, nije to sramota reći, jer kao što stara poslovica kaže: „Svaka krpa nađe zakrpu“, tako će i on naći neku koja će biti zadovoljna onim što on nudi.

Ako preferirate manju „muškost“, te vam više i prija oralno zadovoljenje koje vam pruža, vaša kombinacija je savršena. Samo prvo morate da isprobate još neku „veličinu“ da posle ne bi bilo kajanja.

Verujemo da će se mnogi zgroziti nad ovakvim stavovima, ali zašto zatvarati oči pred činjenicama?

Ako slučajno čujete da vam neka drugarica za svog dečka kaže, (kao odgovor na pitanje o seksualnom životu), „Ma on je dobar, baš je fini...“ Budite sigurni da im se „apetiti“ ne poklapaju i da je ta veza osuđena na brak prepun varanja ili na raskid.

I žene zaista nisu gadljive, ne smeta im ako je neka od prijateljica već „probala“ određenog muškarca i toplo im ga preporučila... Mislite da su takve žene nepodobne i spadaju u kategoriju „lakih“ žena? Varate se, sve žene razgovaraju na sličan način, samo je stil drugačiji...

Neka će vam brutalno i u lice reći da vam je „takav i takav“ te da im ne odgovara i do seksa neće ni doći. Možda ipak razmislite i shvatite da to i nije tako loše, jer, iskrenost je potrebna da bi obe strane bile zadovoljne.

Muškarci su ipak sa Marsa, a žene sa Venere!

Foto: Yayimages

Pogledajte još