Prokuplje: U vatrenom okršaju povređen bivši reprezentativac Srbije!

Foto: Wikimedia commons

On je sa prostrelnom ranom desne butine primljen noćas nešto posle 01 : 30 na Odeljenje urgentne medicine, gde je nakon ukazane pomoći transportovan u Kliničko bolnički centar u Nišu radi dalje dijagnostike.

"S obzirom da povrede nisu ugrozile ni jedan vitalan organ, Ugrenović je ponovo vraćen u prokupačku bolnicu gde je zadržan na Odeljenje hirurgije", prokomentarisala je Irena Kovačević, portparol prokupačke bolnice. Prema nezvaničnim podacima iz policije koja je odmah izašla na lice mesta, privedeno je desetak osoba i njih će tokom dana saslušati tužilac i odrediti njihov dalji status.

Sukob je započeo između Ugrenovića i još trojice momaka koji su bili sa njim na jednoj i vlasnika i obezbeđenja kafića „Kastelo“ na drugoj strani, piše Blic.

"Prolazili smo kolima pored kafića, kada su se začuli pucnjevi iz pištolja. Stali smo kolima na dvadesetak metara od lokala, ja sam izašao i upitao vlasnika kafića Vasu I. o čemu se radi i zašto izigrava lokalnog šerifa. U tom trenutku izašli su momci koji rade kao obezbeđenje „Kastela“, njih desetak sa palicama, noževima, boksevima.... Počeo je verbalni a zatim i fizički sukob, i tada je iz gužve neko izvadio pištolj i opalio. Metak me je na sreću pogodio u nogu" priča Ugrenović.

Kaže da je razlog sukoba potpuno bezazlen i da ne razume reakciju obezbeđenja kafića.

Inače, većina privedenih kao i sam Ugrenović od ranije su poznati policiji i imaju debeli dosije. Vlasnik kafića „Kastelo“ Vasa I. (44) nedavno je hapšen u akciji niške policije osumnjičen da je povezan sa klanom Ajković.

Blic

Pogledajte još