Fetiši čiji nazivi zvuče zastrašujuće, a u stvari su...

Ako ste zabrinuti da će vas prijatelji posmatrati kao najgoreg perverznjaka, ako im otkrijete koji su vaši fetiši, ne brinite, sigurno i oni sami imaju neki, samo se takođe plaše da otvoreno govore o njima!

1. Anililagnija

Ovo već zvuči totalno uvrnuto, zar ne? Ali u stvari se radi o jednom od najuobičajenijih fetiša. . Anililagnija zapravo znači da vas privlače starije žene! Postoji gomila momaka koji su ludi za starijim ženama, samo nisu znali da im se fetiš ovako čudno zove!

2. Piktofilija

Piktofilija je fetiš koji će vam zapravo pomoći da razumete sopstvenog momka malo bolje. Muškarci su vizuelna bića, te ovaj fetiš govori o njihovoj zaluđenosti pornografskim slikama. Dakle, ako vaš dečko voli porniće, onda je ovo jedan od fetiša koji ima!

3. Pigofilija

Da li ste opsednuti zadnjicama? Da li vas “pozadine” zaista seksualno uzbuđuju? Ako je odgovor da, onda imate ovaj fetiš! On je toliko uobičajen, a nije ni malo čudan ni uvrnut, zar ne? Verujemo da su gotovo svi muškarci poklonici ovog fetiša, čak i ako ne priznaju.

4. Stigmatofilija

Ovaj fetiš je vezan za tetovaže i pirsinge. Ako imate gomilu tetovaža ili pirsinga na sebi, ko zna, možda je baš ovo vaš fetiš. Uostalom, kako odoleti seksi momku ili devojci sa dobrom tetovažom?

5. Retifizam

Drugi, manje komplikovan naziv za ovaj fetiš je: Fetiš prema cipelama! Setite se samo scene iz “Seks i grada”, kada Šarlot proba cipele u prodavnici, a prodavac odlepi...Mnogi koji imaju ovaj fetiš, vole visoke potpetice

6. Podofilija

Naravno ovo je fetiš prema stopalima, ali nije isto što i prethodni fetiš. Ove fetišiste seksualno uzbuđuje samo stopalo, prsti na njemu, kao i taktilne i mirisne interakcije sa stopalom – ljubljenje, lizanje, njušenje...

7. Trikofilija

Ovaj fetiš je zanimljiv jer predstavlja uživanje kada ste u dodiru ili okruženi nečijom kosom, ako vas pali maljavost... I česta je i kod muškaraca i kod žena. Na primer, muškarac će uživati ako ga dodiruje duga svilena kosa po telu, dok će žena uživati u dodiru sa maljavim muškim grudima.

Izvor: allwomenstalk

Foto: Yayimages

Pogledajte još