MUŠKI KUTAK: Seks za jednu noć, kako i da li?

Budite avanturista

Vaše devojke obično žele da je seks manifestacija ljubavi. Ovo je inspirisano konstantnom idealizacijom seksualnih odnosa. Međutim, seks za jednu noć ne podrazumeva istu vrstu osećanja, zato ostavite te priče po strani. Neka ovo bude vaš izazov da probate nešto sasvim novo.

Nikada niste bili sa tom devojkom, tako da će vam komunikacija garantovati bolje iskustvo. Ona neće odmah znati šta vam je na pameti i šta ste naumili dok je “hemija” između vas očigledna. Zato budite otvoreni i recite ono što zaista želite.

S druge strane nemojte biti ni previše oprezni, ne oklevajte. Ovo je vaše vreme da zablistate. Ako joj se nešto ne dopadne, povucite se na momenat. Ovo ne znači da treba u potpunosti da odustanete od ostvarenja vaše fantazije, možda je i ona “nestašna” kao i vi, samo joj treba vremena. Budite otvoreni za sve dok vas ona “istražuje”. Na taj način ćete zajedno doći do potpuno nepoznatih i neotkrivenih “teritorija”.

Ne budite magarac!

Momci imaju običaj da “naduju” svoj ego posle ovakvog seksi izleta, čak i na ponižavajući način. Možda je nećete ponovo sresti, ali ne “lomite mostove” za sobom na loš i ružan način! Ne činite to, ako ne zbog sopstvenog ponosa, onda zbog toga što devojke među sobom pričaju o svemu i sve se poznaju... U budućnosti se može desiti da poželite da ova jednokratna avantura, preraste u nešto više sa tom “misterioznom devojkom”.

Ne uništavajte mogućnost da je ponovo vidite time što ste bili previše samouvereni i gordi, time ćete upropastiti svaku šansu za buduću komunikaciju sa njom.

Jednom je sve što mi je potrebno!

Kada muškarac izlazi iz ozbiljne veze, sve one koje dolaze posle su u suštini seks-veza za jednu noć! Ipak, postoji razlog zašto je to tako: Parovi tragaju za intimnošću, dok stranci jure zadovoljstvo. Razlika je ogromna, zato budite svesni toga kada uskačete u ove kratke avanture.

Budite oprezni. Spontanost u jednoj noći može razviti bezobzirnost u vama. Ne uništavajte sopstveno iskustvo praveći greške koje ste mogli izbeći.

Izvor: Askmen

Foto: Yayimages

Pogledajte još